Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IMA SE, MOŽE SE

Ecclestone 'kupio' slobodu nagodbom od 100 milijuna dolara!

bernie ecclestone
Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
05.08.2014.
u 12:09

Sudac je prihvatio Ecclestoneovu ponudu zbog činjenice da ima 83 godine i da je u problemima sa zdravljem.

Bernie Ecclestone se odlučio riješiti optužbi o korupciji nagodbom sa sudom u Münchenu vrijednom nevjerojatnih stotinu milijuna dolara!

Šef Formule 1 pojavio se na ročištu u kojem ga se tereti za podmićivanje bivšeg njemačkog bankara kako bi dobio većinski udio u prodaji jedne motociklističke tvrtke. Prijetilo mu je deset godina zatvora i propadanje bogatstva koje je stjecao četiri desetljeća.

Sudac je prihvatio Ecclestoneovu ponudu zbog činjenice da ima 83 godine i da je u problemima sa zdravljem. A i stotinu milijuna dolara dobiti samo tako sigurno nije nešto što se lako odbacuje.

>> Bernie Ecclestone ‘zakuhao’ da spasi 40 milijuna dolara

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije