Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RENAULT

Novi Espace u Hrvatskoj od 279.900 kn

Renault Espace
Foto: Renault
09.02.2015.
u 21:18

Već je osnovni Espace bogato opremljen

Iako će novi Espace na naše tržište stići tek u svibnju, iz Renaulta su već objavili cijene ovog noviteta koji prima do sedam putnika. Stajat će od 279.900 kn, za izvedbu Life Energy dCi 130 Stop&Start. Novi će Renaultov crossover biti dostupan s tri paketa opreme te s dva učinkovita motora: Energy dCi 130 Stop&Start i Energy dCi 160 EDC Stop&Start (s novom tehnologijom Twin Turbo).

Već je osnovni Espace bogato opremljen te ima, među ostalim, fiksni krovni prozor Lumiere, dvozonski automatski klima-uređaj, svjetla full LED Pure Vision, novi multimedijski uređaj Renault R-Link 2 s navigacijskim sustavom TomTom i kartom Europe, sustav za pomoć pri parkiranju 360°, jednostavno preklapanje sjedala u drugom i trećem redu.

>> Kolekciju 2015. otvaraju novi Passat, Corsa 
i TT Coupe

>> Kadjar - Renaultova verzija Nissan Qashqaija

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije