Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
CONCEPT_S

Rimčev superautomobil na struju prodan Talijanu za oko milijun eura

05.04.2016., Zagreb - Na Zagrebackom velesajmu nakon nekoliko godina stanke otvara se Zagreb Auto Show. Sajam je otvoren za press, a za gradjanstvo se otvara u 16 sati. Biti ce izlozene cetiri svjetske premijere te ukupno 34 hrvatske premijere automobila.
Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL
05.04.2016.
u 21:44

Već prvog dana salona koji se održava nakon osam godina na Velesajam se vratio šušur oko automobilskih premijera i zgodnih hostesa

Konačno je Zagreb dočekao obnovljeni Auto Show koji je danas, kao i nekada, počeo novinarskim danom te službenim otvaranjem s gradonačelnikom Milanom Bandićem. Nesumnjivo, ispunit će se želje domaćih ljubitelja automobila jer uz službenih 70 premijera, od kojih su neke stigle izravno s razvikanog ženevskog salona, tu je i popriličan broj atrakcija.

Ne treba posebno isticati kako je najatraktivniji, ali i najskuplji automobil na Zagreb Auto Showu Rimac Concept_S. Ali već ovog prvog dana dogodila se i velika vijest – Concept_S prodan je u Italiju! Kupac je, dakle, pokraj tradicionalnih talijanskih trkača odabrao milijun eura vrijedan hrvatski superstrujaš.

Kupca je, doduše neovisno o Auto Showu, dobio i prvi Bentleyev SUV Bentayga koji vrijedi nešto manje od 300 tisuća eura. Automobil je prodan, neslužbeno doznajemo, jednom sportskom djelatniku u Rijeku. Može se vidjeti u najraskošnijem izložbenom prostoru VW grupe. Pogotovo su atraktivni prostori Mercedesa i BMW-a. Nova E-klasa središnji je eksponat i već je u uvodu izazvala zanimanje. Naručeno ih je 15, bilo bi i više da rokovi isporuke to dopuštaju. Od BMW-a smo doznali kako je prodan jedan superatraktivni i moćni M3.

>> Zagreb Auto Show već prvog dana privukao tisuće posjetitelja

>> Pogledajte atraktivne hostese koje će posjetitelje dočekivati na Zagreb Auto Showu!

Komentara 6

GV
golub Vaso
23:51 05.04.2016.

ime i prezime kupca, sumnjam da je fantom

SA
samuraj
23:51 05.04.2016.

A Rimac mi obećao da ću imati pravo prvokupa,znači opet banana,sad ga baš neću pa taman da mi spusti i 5000 € cijenu pa da me dođe samo 995000 €,neću iz principa.

SA
Samoborac74
12:51 07.04.2016.

Zar opet? Kad ćete više prestat pisat o prodavaču magle? Aha. Kad prestane filat lovu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije