Naslovnica Auti Automobili

Zagreb Auto Show: Provjerite koje sve novitete možete vidjeti do nedjelje

Spektakl, za koji se očekuje da će ga do nedjelje razgledati oko 150.000 posjetitelja, započeo je otkrivanjem novog Volkswagen Touarega, koji je svjetskoj javnosti prvi put pokazan prije tri tjedna u Pekingu.
10. travnja 2018. u 17:15 1 komentara 5795 prikaza
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
Pogledajte galeriju 1/4

Zagreb Auto Show - nakon predstavljanja novih automobila i motocikala novinarima - od 15 je sati otvoren i za posjetitelje.

salon automobila Zagreb Auto Show – čak 133 premijera na auto spektaklu

Spektakl, za koji se očekuje da će ga do nedjelje razgledati oko 150.000 posjetitelja, započeo je otkrivanjem novog Volkswagen Touarega, koji je svjetskoj javnosti prvi put pokazan prije tri tjedna u Pekingu. Kako nam je objasnio Ivo Ivančević, član uprave tvrtke Porsche Croatia, velik je izazov na salon na manjem tržištu, poput našeg, dovesti novitet tako brzo nakon svjetske premijere na nekom od vodećih salona.

No, Touareg je tu, u Zagrebu, a ista je grupacija, ali pod Škodinom značkom, domaćoj publici servirala i poslasticu u vidu jedinog konceptnog automobila na ovogodišnjem salonu. Na njegovim će temeljima nastati novi crossover, koji se na hrvatskom tržištu očekuje do ljeta 2019. godine. Uz mnoštvo hrvatskih premijera, na Zagreb Auto Showu može se vidjeti motocikl vrijedan više od 600.000 kuna, automobil kojem cijena iznosi 500.000 eura...

Što je sve izloženo na Zagreb Auto Showu, pogledajte u našem videu. Za jednokratnu ulaznicu za Zagreb Auto Show valja izdvojiti 40 kuna (umirovljenici 20 kn), a stalna ulaznica stoji 130 kn. Sajam će biti otvoren radnim danima od 10 do 21 sat, a vikendom od 9 sati. U petak i subotu bit će otvoren do 22 sata.

[video: 24633 / ] Rimac C_Two Novi model Rimac objasnio zašto neće predstaviti C_Two na Zagreb Auto Showu Zagreb: Na konferenciji za medije najavljeno održavanje Zagreb Auto Showa Zagreb Auto Show Više od 460 izlagača, 133 premijera automobila od utorka na Velesajmu Zagreb Auto Show 2018 PROMO Zagreb Auto Show 2018 - najatraktivniji sajam Zagrebačkog velesajma
Zdravstveno osiguranje
Koliko košta zdravlje u 2019. i kako izbjeći duge liste čekanja

A1 izdvaja za Vas

  • bugatti:

    A gdje je Rimac - kada ce biti krug live po Nurbergringu ?