Zagrebačka županija gradovima i općinama dodijelila 20,2 milijuna kuna

Zagrebačka županija gradovima i općinama dodijelila 20,2 milijuna kuna

03. 09. 2018. u 15:12 3
U tijeku su i mnogobrojni natječaji namijenjeni poduzetnicima, poljoprivrednicima, obrtnicima, i udrugama civilnog društva

Zagrebačka županija gradovima i općinama sa svog područja bespovratno je dodijelila 20,2 milijuna kuna. Od spomenutog iznosa za projekte prometa i komunalne infrastrukture dodijeljeno je 10,3 milijuna kuna, dok je za gospodarstvo, odnosno razvoj poduzetničkih zona i turističku infrastrukturu dodijeljeno 2,2 milijuna kuna. Za projekte u poljoprivredi, takozvane mjere ruralnog razvoja, dodijeljeno je 5,3 milijuna kuna. Za sufinanciranje tehničke pomoći za prijavu projekata na EU natječaje, izradu projektne dokumentacije i provedbu projekata financiranih iz fondova i programa EU dodijeljeno je 2,4 milijuna kuna.

- U tijeku su i mnogobrojni natječaji namijenjeni poduzetnicima, poljoprivrednicima, obrtnicima, i udrugama civilnog društva - rekao je župan Stjepan Kožić, istaknuvši kako su bespovratne potpore Županije ove godine dosegle rekordan iznos od 87,5 milijuna kuna.

Sadržaj omogućila Hrvatska zajednica županija
 

Međimurska županija Ove godine se u obrazovanje u Međimurju ulaže rekordnih 270 milijuna kuna

Osječko-baranjska županija Uvodi se zajednička pretplatna karta za prijevoz vlakom, tramvajem i autobusom

Zdravstveno osiguranje
Koliko košta zdravlje u 2019. i kako izbjeći duge liste čekanja
pogledajte na vecernji.hr
  • 16:08 3. rujna 2018.

    Zagrebačka županija gradovima i općinama dodijelila 20,2 milijuna kuna jer kao pravi hrvati su za dijelbu posuđene love spremni.

  • 18:44 5. rujna 2018.

    Koliko ima gradova i općina u županiji?

  • 14:47 5. rujna 2018.

    Županija je besmislica koju treba ukinuti.

Komentirajte
Vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice vecernji.hr kliknite na "Slažem se".