ZABAVA UZ ROMSKU GLAZBU

VIDEO Kakav šou na Zrinjevcu: Kreativna proslava nakon dramatičnih penala

Foto: Screenshot
Foto: Screenshot
Foto: Screenshot
10.12.2022.
u 00:29
Zagrepčani na Zrinjevcu slave pobjedu Hrvatske nad Brazilom uz romsku glazbu
Pogledaj originalni članak

Velika pobjeda Hrvatske nad Brazilom slavi se u cijeloj Hrvatskoj. Nakon dramatične završnice i jedanaesteraca, Hrvatska je izborila ulazak u polufinale Svjetskog nogometnog prvenstva u Kataru. 

Građani su izašli na ulice i slave uz pjesmu, vatromet i baklje, a na zagrebački Zrinjevac stigli su i romski svirači. 

Oko njih su se okupili brojni građani i prava su atrakcija, a čitateljica nam je poslala dio atmosfere. 

 

Osim na Zrinjevcu, slavile su i časne sestre Kćeri Božje ljubavi u samostanu u Zagrebu, Hrvati u New Yorku, a kako se slavilo u ostatku Hrvatske možete pogledati ovdje. Građani su izašli na ulice brojnih gradova, pale se baklje, vatrometi, pleše i pjeva, a slavlje će, ne sumnjamo, potrajati do dugo u noć. 

 


 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

LI
liliZG
23:34 09.12.2022.

užas

SA
sasha68
18:22 11.12.2022.

e bilo je super zanimljivo cuti moju domovinu od trubača