NEPOZNAT UZROK

Vatrogasci spašavali ljude iz goruće kuće u Zagrebu, žena se onesvijestila

Foto: Emica Elvedji/PIXSELL
Vatrogasci spašavali ljude iz goruće kuće u Zagrebu, žena se onesvijestila
13.05.2022.
u 08:51
JVP Zagreb je dojavu o požaru kuće zaprimio oko 1:20.
Pogledaj originalni članak

Zagrebački vatrogasci imali su mnogo posla noćas. U požaru kuće na Jarunu gorio je krov kuće površine 10 x 10 m, a vatra se proširila i na prvi kat.

Hitna pomoć zbrinula je dvije osobe koje su ujedno i vlasnici kuće, a jedna od njih pala je u nesvijest. Osim ljudi, vatrogasci su iznijeli iz kuće i plinsku bocu.

Ona je na otvorenom hlađena i kontrolirano je ispušten sadržaj, kazali su nam vatrogasci.  Dojavu o požaru primili su noćas oko 1:20, a na teren je izašlo 19 vatrogasaca i šest vozila JVP-a Zagreb.

U ovom trenutku nije poznat uzrok požara.

VIDEO: Osijek: Prosvjed "Dosta!" u znak solidarnosti za prekid trudnoće Mirele Čavajde

NEPODERIVI IVICA LOVRIĆ

Grobar Cibone kojeg su progonili zbog Klemma: Tko je zadnji Bandićev čovjek koji tvrdi da mu prijete Tomaševićevi ljudi?

Plantarni fascitis. Ili, kako ovo nije portal o zdravlju, reći ćemo "trn u peti". E, pa to je, otkako su došli na vlast u Zagrebu, možemovcima Ivica Lovrić. Opetovani privremeni pročelnik za obrazovanje i sport u Gradu od lanjskog je lipnja "samo" savjetnik, radno je to mjesto koje mu pripada još od vremena Milana Bandića, a koje povremeno koristi kako bi govorio protiv Tomaševića i ekipe.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

AN
And
09:01 13.05.2022.

Kako vi znate da je žena? Od kud vam pravo da je indetificirate rodno u njeno ime? Možda se izjašnjava kao ananas. Budite dosljedni u agendi koju provodite. Nema selektivno.