Kampanja u Zagrebu

Sporazuma o političkoj suradnji između Hrvatske stranke prava i Budnice hrvatske

Sporazum
Sporazum
22.03.2017.
u 16:53
U stožeru kandidata za gradonačelnika Grada Zagreba Dragana Martinovića potpisana je suradnja.
Pogledaj originalni članak

Novoizabrani predsjednik Hrvatske stranke prava Karlo Starčević, te predsjednik Budnice hrvatske Dragan Martinović potpisali su danas sporazum o političkoj suradnji.

- Moramo se zajednički boriti za povratak duha poduzetništva u Zagreb. Mladima treba poslati poruku da je to jedina platforma na kojoj mogu graditi svoju budućnost, pri čemu Grad mora pomoći dajući im na korištenje gradske prostore, te u suradnji s bankama osigurati povoljnije uvjete kreditiranja i biti im potpora - rekao je kandidat za gradonačelnika Dragan Martinović u čijem je stožeru suradnja javno potpisana. Karlo Starčević je pak istaknuo da treba "mijenjati klimu u Gradskoj upravi te da svi koji samo čekaju plaću trebaju otići"

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 9

LI
lima83
07:45 23.03.2017.

perspektivni mladići. očekujem da će dobiti 10 glasova

RI
rikavac
22:26 22.03.2017.

Vi budite sretni i ako vasi naj bliznji daju glas.

DU
Deleted user
11:40 23.03.2017.

Oni su svijetla budućnost Zagreba! Ovaj desni mi izgleda malo kao nepriseban.