ZET

Busevi sa Savskog mosta voze izmijenjeno, pogledajte ostale izmjene

Foto: Borna Filic/PIXSELL
Foto: Marin Tironi/Pixsell
ZET autobus
Foto: Reuters/Ilustracija
ZET autobus
Foto: Borna Filic/PIXSELL
Foto: Grgur Zucko/Pixsell
ZET autobus
17.07.2020.
u 15:16
Novi vozni red i trase za izmjenjene linije dostupni su na stranicama ZET-a.
Pogledaj originalni članak

Zbpg ljetnih radova ponovno dolazi do izmjena u ZET-ovom prometu, pa će tako već sutra autobusna linija 205 iz Dubrave  prometovati redovnom linijom, ali uz bitno izmijenjene i reducirane polaske zbog sanacije nestabilnosti tla na dijelu Ulice Štefanovec od kućnog broja 152 - 158. Novi vozni red dostupan je na stranicama ZET-a

Radovi su i na drugoj strani grada, na Seskoj cesti i to u  zoni autobusnog stajališta Studentski dom Stjepan Radić u smjeru Jadranskog mosta. Od ponedjeljka će stoga autobusne linije koje kreću sa Savskog mosta, odnosno linije 110, 112, 132, 133, 158, 159, 160, 161, 162, 163 i 168, od ponedjeljka do 1. kolovoza imati djelomično izmjenjenu izlaznu trasu. Kretanjam sa Savskog mosta skrenut će lijevo u Jarunsku ulicu, zatim Ul. Marijana Haberlea, prije nego nastavi na Horvaćansku, Selsku cestu i Jadranski most do redovne trase. 

- Za vrijeme izvođenja radova privremeno će biti ukinuto autobusno stajalište Studentski dom Stjepan Radić u smjeru Jadranskog mosta, a istovremeno će biti uspostavljeno privremeno stajalište Knežija, kojeg će koristiti i linija 109 (Črnomerec - Dugave) - poručuju u ZET-u-.

Zbog radova u Obreškoj ulici, na dijelu od Prigradske ulice do Ulice Svete Ane, od ponedjeljka do 13. kolovoza, privremeno će biti uspostavljena autobusna linija 158 (Savski most – Dupci). Trasa i vozni red linije 158 dostupni su na webu ZET-a. I na kraju, autobusna linija 236 (Kampus – Čavićeva) neće prometovati od ponedjeljka, 20. srpnja, do utorka 18. kolovoza zbog smanjene prometne potražnje. 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.