Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZET

Busevi sa Savskog mosta voze izmijenjeno, pogledajte ostale izmjene

Foto: Borna Filic/PIXSELL
1/5
17.07.2020.
u 15:16

Novi vozni red i trase za izmjenjene linije dostupni su na stranicama ZET-a.

Zbpg ljetnih radova ponovno dolazi do izmjena u ZET-ovom prometu, pa će tako već sutra autobusna linija 205 iz Dubrave  prometovati redovnom linijom, ali uz bitno izmijenjene i reducirane polaske zbog sanacije nestabilnosti tla na dijelu Ulice Štefanovec od kućnog broja 152 - 158. Novi vozni red dostupan je na stranicama ZET-a

Radovi su i na drugoj strani grada, na Seskoj cesti i to u  zoni autobusnog stajališta Studentski dom Stjepan Radić u smjeru Jadranskog mosta. Od ponedjeljka će stoga autobusne linije koje kreću sa Savskog mosta, odnosno linije 110, 112, 132, 133, 158, 159, 160, 161, 162, 163 i 168, od ponedjeljka do 1. kolovoza imati djelomično izmjenjenu izlaznu trasu. Kretanjam sa Savskog mosta skrenut će lijevo u Jarunsku ulicu, zatim Ul. Marijana Haberlea, prije nego nastavi na Horvaćansku, Selsku cestu i Jadranski most do redovne trase. 

- Za vrijeme izvođenja radova privremeno će biti ukinuto autobusno stajalište Studentski dom Stjepan Radić u smjeru Jadranskog mosta, a istovremeno će biti uspostavljeno privremeno stajalište Knežija, kojeg će koristiti i linija 109 (Črnomerec - Dugave) - poručuju u ZET-u-.

Zbog radova u Obreškoj ulici, na dijelu od Prigradske ulice do Ulice Svete Ane, od ponedjeljka do 13. kolovoza, privremeno će biti uspostavljena autobusna linija 158 (Savski most – Dupci). Trasa i vozni red linije 158 dostupni su na webu ZET-a. I na kraju, autobusna linija 236 (Kampus – Čavićeva) neće prometovati od ponedjeljka, 20. srpnja, do utorka 18. kolovoza zbog smanjene prometne potražnje. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije