afera sms

Žalac i Cappelli vjeruju svojim vozačima: Vjerojatno će biti političkih posljedica

Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
Blaž Curić
Foto: Hrvoje Jelavić/PIXSELL
Blaž Curić
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
Blaž Curić
27.09.2018.
u 09:38
Na novinarsko pitanje treba li se Milijan Brkić sam javiti u USKOK i kako komentira sukobe unutar HDZ-a, Cappelli je rekao da "postoje stranačka tijela koja se time bave"
Pogledaj originalni članak

Uoči sjednice Vlade u četvrtak ministri Gabrijela Žalac i Gari Cappelli rekli su kako vjeruju svojim vozačima i smatraju ih profesionalcima, uslijed afere "SMS" u kojoj je uhićen vozač ministra poljoprivrede zbog curenja informacija.

"Zašto ne? Mislim da imam povjerenja u njega, od prvog dana je sa mnom, prije mene je vozio ministre iz raznih stranaka. U njemu vidim samo profesionalnost", kazao je ministar turizma Gari Cappelli.

Pogledajte video - Kronologija afere lažnih SMS-ova

Na novinarsko pitanje treba li se Milijan Brkić sam javiti u USKOK i kako komentira sukobe unutar HDZ-a, Cappelli je rekao da "postoje stranačka tijela koja se time bave".

>> Pogledajte izjavu odvjetnika uhićenog vozača Tomislava Tolušića i kuma Milijana Brkića

Ministrica regionalnog razvoja i fondova Europske unije Gabrijela Žalac na novinarsko pitanje hoće li u aferi "SMS" biti političkih posljedica rekla je da "vjerojatno hoće", no nije precizirala za koga.

Komentirala je i odnos sa svojim vozačem, s kojim kaže da se slaže "jako dobro", te je napomenula: "Imam samo jednog vozača".

Foto: Sanjin Strukić/Pixsell
Dovođenje Blaža Curića u USKOK
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
Dovođenje Blaža Curića u USKOK
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
Dovođenje Blaža Curića u USKOK
Foto: Sanjin Strukić/Pixsell
Dovođenje Blaža Curića u USKOK
Foto: Hrvoje Jelavić/PIXSELL
Blaž Curić
Foto: Petar Glebov/Pixsell
Foto: Petar Glebov/PIXSELL/Facebook

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

ON
ON
12:49 27.09.2018.

Ovaj HDZ je veliko zlo.Rak rana naše jadne i napaćene države i njenog puka.Maknuti Brkiča je besmislica.HDZ je pun brkića.To vam je isto kada bi pšenicu u kojoj je više kukolja nego zrna pšenice,trijebili od kukolja.Ima i u toj stranci sigurno dobrih i poštenih ljudi,ali gdje su ti pošteni hdz-ovci.Mi svaki dan gledamo na ekranima jedne te iste likove.Ljude koji žive i rade samo da bi vladali,i ništa više.Kako?Najbitnije je obezbjedit sebi i svojim bližnjima egzistenciju,kako funkcionira država kako živi narod,kakva nam je budućnost,to nikoga nebrine.

KO
konoplja
12:55 27.09.2018.

Znači Tolušić ima 6 vozača, koliko ona ima tajnica, zamjenika i savjetnika? Uza svu ekipu koja stoji iza Tolušića on je i dalje loš ministar koji vodi resor poljoprivrede koji je u propadanju, i da imaš 1000 savjetnika ti bi i dalje bio loš ministar. Sada vidimo koliko ima uhljeba i koliko hrvatski građanin mora raditi da bi namirio te nesposobne i ništ koristi uhljebe! Nije ni čudno da nam je PDV 25% i da vršimo porezni teror, tko će nahraniti svu tu bagru uhljeba. Kada čujem riječ HDZ, momentalno mi se povraća!