Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 51
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
afera sms
Povratak na članak

Žalac i Cappelli vjeruju svojim vozačima: Vjerojatno će biti političkih posljedica

Na novinarsko pitanje treba li se Milijan Brkić sam javiti u USKOK i kako komentira sukobe unutar HDZ-a, Cappelli je rekao da "postoje stranačka tijela koja se time bave"

Komentari 2

ON
ON
12:49 27.09.2018.

Ovaj HDZ je veliko zlo.Rak rana naše jadne i napaćene države i njenog puka.Maknuti Brkiča je besmislica.HDZ je pun brkića.To vam je isto kada bi pšenicu u kojoj je više kukolja nego zrna pšenice,trijebili od kukolja.Ima i u toj stranci sigurno dobrih i poštenih ljudi,ali gdje su ti pošteni hdz-ovci.Mi svaki dan gledamo na ekranima jedne te iste likove.Ljude koji žive i rade samo da bi vladali,i ništa više.Kako?Najbitnije je obezbjedit sebi i svojim bližnjima egzistenciju,kako funkcionira država kako živi narod,kakva nam je budućnost,to nikoga nebrine.

VL
KO
konoplja
12:55 27.09.2018.

Znači Tolušić ima 6 vozača, koliko ona ima tajnica, zamjenika i savjetnika? Uza svu ekipu koja stoji iza Tolušića on je i dalje loš ministar koji vodi resor poljoprivrede koji je u propadanju, i da imaš 1000 savjetnika ti bi i dalje bio loš ministar. Sada vidimo koliko ima uhljeba i koliko hrvatski građanin mora raditi da bi namirio te nesposobne i ništ koristi uhljebe! Nije ni čudno da nam je PDV 25% i da vršimo porezni teror, tko će nahraniti svu tu bagru uhljeba. Kada čujem riječ HDZ, momentalno mi se povraća!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.