nema blokade prometa

Vozači Ubera u štrajku: Tražimo svoje novce koje nam duguju

Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
Vozači Ubera u štrajku zbog neredovitih ispata plaća
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
Vozači Ubera u štrajku zbog neredovitih ispata plaća
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
Vozači Ubera u štrajku zbog neredovitih ispata plaća
18.10.2021.
u 07:59
Sindikat će ispred sjedišta Ubera na Radničkoj cesti u Zagrebu iznijeti svoje zahtjeve, no neće biti blokade prometa
Pogledaj originalni članak

Zbog kašnjenja isplate plaća vozači Ubera u 7 sati krenuli su s bojkotom aplikacije u što je uključeno oko 2000 vozača Ubera.

Štrajk vozača Ubera diljem Hrvatske trajat će do 10 sati, potvrdila je to tajnica Sindikata radnika digitalnih platformi (SRDP) Iva Filipović. Sindikat će ispred sjedišta Ubera na Radničkoj cesti u Zagrebu iznijeti svoje zahtjeve, no neće biti blokade prometa.

- Dogovorili smo se da neće biti blokade prometa jer ne želimo poslati takvu poruku. Mi samo tražimo svoje novce koje nam duguju, ne tražimo nikakva prava, kazala je Filipović. 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

DU
Deleted user
08:21 18.10.2021.

odustali od blokade? pametno, da mi je vidjet heroja koji bi se obracunavao s tvrtkom registriranom negdje u poreznoj oazi na nacin da se iskaljuje na ljudima koji pokusavaju ici na posao. primite se motike decki, ovo izvlacenje love iz drzave preko te stupidne aplikacije potkopava sustav kojem i vi pripadate. ali koga briga, zar ne.

Avatar FrancJunior
FrancJunior
08:18 18.10.2021.

Imaju vise srece nego pameti! da su nam negdje blokirali ceste, razbili bismo im svaki auto koji nam smeta.

Avatar babinjak1984
babinjak1984
08:56 18.10.2021.

Iber radi za biber.