SVE JE SNIMILA KAMERA

VIDEO Priveli ga na ispitivanje i ostavili u sobi, uskoro su vidjeli da su gadno pogriješili

Foto: Screenshot
VIDEO Priveli ga na ispitivanje i ostavili u sobi, uskoro su vidjeli da su gadno pogriješili
27.02.2019.
u 10:05
Detektiv je ostavio osumnjičenog i zatvorio vrata, a nadzorna kamera otkrila je kako je tinejdžer pobjegao iz sobe
Pogledaj originalni članak

Tinejdžer Quantrell Dylan Schwartzlow (17) priveden je u studenome prošle godine zbog sumnje na seksualno zlostavljanje drugog stupnja, gušenje i zbog zadavanja tjelesnih ozljeda. Incident se dogodio 18. studenoga, a Quantrell je priveden u policijsku postaju u Janesvilleu.

Policajci su tinejdžeru stavili lisice i priveli ga na ispitivanje. No policajac koji je odveo tinejdžera u sobu za ispitivanje učinio je veliku pogrešku – nije provjerio prozor u sobi. Detektiv je ostavio osumnjičenog i zatvorio vrata, a nadzorna kamera otkrila je kako je tinejdžer pobjegao iz sobe. Iako je imao lisice na rukama, to ga nije spriječilo da pobjegne kroz prozor i nastavi trčati.

Lajkajte nas i pratite na društvenim mrežama!

Posjetite Youtube kanal Večernjeg lista , naš Instagram profil i našu Facebook stranicu. Ne propustite najvažnije vijesti i na našem Twitter profilu.

Oko 15 minuta kasnije detektiv je došao u sobu i ostao u čudu kada je vidio da nema nikoga. Tinejdžer nije dugo bio u bijegu jer ga je policija uhitila dva sata poslije. Iako se incident dogodio u studenome, snimka je tek nedavno objavljena.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 11

Avatar BilanMandić
BilanMandić
10:47 27.02.2019.

Brzo pozvati Radu Borić da se pobrine za nedužnog kriminalca iz redova ugroženih

Avatar Francek007
Francek007
10:55 27.02.2019.

15 min ostavljen sam bez nadzora. U našem slučaju taj bi da je u Hrvatskoj prošao i cijelu Sloveniju i ušao u Austriju za to vrijeme. hahahah

Avatar puky
puky
11:25 27.02.2019.

Jako je pametan. Mogao je slomiti vrata a uhitili su ga ponovo za 15 minuta.