NEW YORK U DOBA KORONE

VIDEO Prišao policajcu iza leđa i udario ga u glavu

Foto: Live Leak
Napad na policajca
Foto: Live Leak
Napad na policajca
Foto: Live Leak
Napad na policajca
Foto: Live Leak
Napad na policajca
09.04.2020.
u 13:42
Video koji je ulovio neočekivani događaj pokazuje i detalje slučaja.
Pogledaj originalni članak

Muškarac sa zaštitnom maskom na licu udarao je newyorškog policajca u glavu u trenutku kad je drugi policajac stavljao lisice 27-godišnjem osumnjičeniku za krađu Yoemdyju Castru. 

Video koji je ulovio neočekivani događaj pokazu i detalje slučaja. Naime, u trenutku kad jedan policajac stavlja lice osumnjičeniku za drugi zločin, iza drugog policajca pojavljuje se 31-godišnji Nelson Jimenez čije lice je bilo prekriveno sa zaštitnom maskom. Okupljeni građani negoduju zbog uhićenja, međutim nitko ništa ne čini osim što gledaju. 

 

U jednom trenutku Jimenez se približio policajcu koji mu je okrenut leđima i udara ga u glavu. Policajac se brzo snašao, izvadio taser i opalio. Promašio je, a Jimenez je nastavio trčati, javlja Live Leak. 

Newyorška policija objavila je kako je Jimenez uhićen i podignuta je optužnica za napad na policajca. Inače, upravo je New York ovih dana jedno od najvećih žarišta pandemije koronavirusa u Americi s najvećim brojem oboljelih i preminulih.

 

Hvalevrijedna suradnja

Hrvatske i njemačke snage zajedno donose novu eru liječenja tumora uz korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

NE
nemanatrag
08:44 10.04.2020.

Dobio po blentari prljavi Harry ili Kojak...

MA
marsovac
21:22 09.04.2020.

nadaj mo se da ce ovoga i ove koji ga bore, pravda,..korona....stici.

CR
crotsunami
19:45 09.04.2020.

Ovo je "Sanders supporter"...