okrutnost!

Vatrogasni pas Rex, koji je spašavao ljudske živote uginuo zbog premlaćivanja

Foto: Facebook
Rex
Foto: DVD Karlovac/Facebook
04.08.2019.
u 11:45
Odmah su psa odveli veterinaru, a nakon intenzivne skrbi, uskoro je pokazivao i znakove oporavka.
Pogledaj originalni članak

"Nažalost Rex nije izdržao. Unatoč dobrim prognozama, imao je moždani udar u noći s petka na subotu i od tada je bio gotovo nepokretan. Uginuo je rano jutros u svojoj kući. Hvala svima na podršci", napisao je na svom Facebook profilu vatrogasac DVD-a Karlovac Dejan Ranitović i vlasnik psa.

Naime, netko je bešćutno i okrutno prošlog tjedna pretukao njegovog njemačkog ovčara dok je Dejan bio na poslu. Nepoznati lopovi pokušali su provaliti u kuću, a u dvorištu ih je dočekao Rex. Pretučenog ga je pronašla supruga vatrogasca.

 

Odmah su psa odveli veterinaru, a nakon intenzivne skrbi, uskoro je pokazivao i znakove oporavka. Ipak, siroti pas je doživio moždani udar i uginuo je. 

 

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 21

Avatar nitko i ništa
nitko i ništa
11:56 04.08.2019.

Ruka mu se osušila....

KR
kranky
12:24 04.08.2019.

Ne kaže se da gaj e pretukao pripadnik nacionalne manjine iz "indije", oni koji haraju međimurjem i protiv kojih je bio prosvjed,prilikom provale je pretukao psa!

JA
janjac
12:24 04.08.2019.

Strasno , ovakav slučaj u nekoj sredjenoj zajednici ne bi smjeo ostati bez ozbiljne istrage i odgovarajuće kazne za počinioce