Neprimjereno?

Učenica u školu došla ovako odjevena pa se šokirala reakcijom profesorice

Foto: Twitter
Remy Altuna
Foto: Twitter
Remy Altuna
Foto: Twitter
Remy Altuna
30.08.2017.
u 10:21
Remy Altuna u školu je odjenula crnu majicu, no ispod nje nije nosila grudnjak, što se nije svidjelo profesorici i zamjenici ravnateljice
Pogledaj originalni članak

Kada je učenica Remy Altuna iz Kalifornije došla u školu u crnoj majici ispod koje nije nosila grudnjak, nije mislila da će to itko primijetiti. No prošla je i više nego zapaženo.

Profesorica iz srednje škole Beaumont koju pohađa na jugu ove savezne države opomenula je učenicu te joj rekla da odjene jaknu jer je došla nepristojno odjevena u školu.

Kada ju je Remy upitala zbog čega to misli, profesorica joj je odgovorila da majica ima preveliki izrez na leđima te je upitala ima li uopće grudnjak. Učenica je odgovorila da ga ne nosi i upitala kakve to veze ima s bilo čime.

– Ne želim da te ljudi vide takvu i loše misle o tebi. Želim te samo zaštititi – odgovorila joj je profesorica.

Remy je ostala šokirana njezinom izjavom i nije mogla vjerovati da bi netko mislio nešto loše o njoj jer je u školu došla u crnoj majici koja baš ništa ne otkriva.

– Kada me zamjenica ravnateljice upitala nosim li grudnjak, bila sam šokirana. Nisam mogla vjerovati da me uopće može tako što pitati. S time je prešla svaku granicu – rekla je učenica koja je mišljenje odlučila potražiti i na internetu pa je svoju fotografiju objavila na Twitteru i poručila kako ''njezino donje rublje ne treba zanimati baš nikoga''. 

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 42

U1
ursus_1212
12:07 30.08.2017.

Neprimjereno i glupo, očiti nedostatak kulture u dotične učenice.

DU
Deleted user
11:07 30.08.2017.

Kod nas joj u stvari ne bi nitko ništa rekao, ali osobno mislim da ta ravnateljica nije 'prešla granicu'. Nije čak problem u ne-nošenju grudnjaka kod takve curičke, problem je u minimalnoj, pripijenoj majici koja više otkriva nego skriva. Zaista mislim da je takvo nutkanje 'na izvol'te' primjereno plaži. I za školu postoji dress code. Muškarci se neće složiti s time ;-)

DO
domxerex
12:39 30.08.2017.

Stvarno! Tako odjevenu (bolje reći razodjevenu) bi ste vi svoju curicu pustili van!? Praznik za pedofile! Ovo senzibiliziranje javnosti od strane genderskih urednika je već postalo nastrano i opasno. Zbog ovakvih objava bi trebalo novine i uredništvo kazniti milijunskom kaznom u eurima i zabranom izlaska u trajanju mjesec dana. Ako se ponovi 6 mjeseci, Treći put zatvaranje novina i uredništva u zatvor i doživotna zabrana rada urednicima u novinarstvu. Ni portir u novinskoj kući, ni prodavac u tisku. Ovakve stvari su dokaz da se pretjeralo sa liberalizmom. Treba uvesti cenzuru.