Odgođeno suđenje

Ubio ženu, izbo punicu pa pokušao ubiti i sebe

Foto: Anto Magzan/Pixsell
Ubio ženu, izbo punicu pa pokušao ubiti i sebe
03.07.2017.
u 14:14
Mirno je sjeo na optuženičku klupu, čekajući da mu počne suđenje zbog optužbi da je u veljači ove godine nožem izbo svoju suprugu Milku
Pogledaj originalni članak

Sporim korakom, polako hodajući između dvojice pravosudnih policajaca, nezainteresiran za sve što se događa oko njega, Božo Antolić (75) ušao je u ponedjeljak u sudnicu zagrebačkog Županijskog suda. 

Mirno je sjeo na optuženičku klupu, čekajući da mu počne suđenje zbog optužbi da je u veljači ove godine nožem izbo svoju suprugu Milku (69), koja je od zadobivenih ozljeda preminula. Prije no što je pokušao i sebe ubiti, nožem je napao i punicu (90). Njoj su, kao i Antoliću život spasili liječnici, a Antolić je na koncu optužen za teško ubojstvo i pokušaj teškog ubojstva.

No, suđenje mu nije počelo jer je njegova obrana zatražila da ga se psihijatrijski vještači kako bi se ustanovilo je li uopće raspravno sposoban. Sud je zahtjev obrane prihvatio pa će sljedeće ročište biti zakazano nakon što Antolića vještak pregleda i izvještači.

Prema optužnici, on je u veljači u svom stanu u Španskom, prvo pijan istukao suprugu i punicu, a zatim ih je izbo nožem. Shvativši što je učinio, pokušao si je prerezati vrat. 

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

DU
Deleted user
23:20 03.07.2017.

Covjek si obezbjedio dozivotni smjestaj i starateljstvo bez da ide u dom za starce. K tome jos i besplatno.

Avatar CVETKO1
CVETKO1
19:55 03.07.2017.

Trebao je prvi ubiti sebe a onda da pokuša da ubije druge !