MOSTOV NINO RASPUDIĆ

'Sve osim izbora je uništavanje Hrvatske od strane kriminalne strukture Trepavice Plenkovića'

Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
Zagreb: Mostovci tvrde da Vladinim PR porukama i nije bilo moguće zadržati ljude u Hrvatskoj
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
Zagreb: Nino Raspudić održao konferenciju za medije ispred zatvora u Remetincu
19.02.2022.
u 11:21
Mogu samo ponoviti ono što sam ovaj tjedan rekao u Saboru - znači li Plenkovićeva izjava da on neće smjenjivati ministre čak ni onda ako završe u zatvoru? - kazao je
Pogledaj originalni članak

U tjednu u kojem nam je premijer poručio da možemo stajati na trepavicama, a da on neće smijeniti nijednog svog ministra, ovo što se jutros dogodilo bilo bi komično da situacija u Hrvatskoj nije tragična.

Ovdje vidimo da je ta HDZ-ova koruptivna mreža toliko duboka i široka da se radi o nepopravljivoj strukturi. Nakon pravomoćne presude HDZ-u za kriminal i korupciju Andrej Plenković je tvrdio kako njegov HDZ nema veze s tim osuđenim HDZ-om, da bi se vrlo brzo nakon toga dogodili slučajevi od Gabrijele Žalac, koja je upravo njegov kadar, do ovog današnjeg slučaja.

Mogu samo ponoviti ono što sam ovaj tjedan rekao u Saboru - znači li Plenkovićeva izjava da on neće smjenjivati ministre čak ni onda ako završe u zatvoru? Hoće li se iz Remetinca upravljati pojedinim resorima?! Ili će Plenković pogaziti svoju riječ i smijenjti ministre iako se mi nismo uspjeli nasaditi na trepavice?!

Na koncu, potrebno je žurno raspisati nove parlamentarne izbore jer sve drugo je gubljene vremena i nastavak uništavanja Hrvatske od strane kriminalne strukture kojoj je trenutačno na čelu gospodin Trepavica Plenković - ovim nam je riječima jutrošnju akciju policije i Uskoka i sve ono što se do te akcije događalo na domaćoj poličkoj sceni, uključujući i reakcije premijera Andreja Plenkovića na bilo koju oporbenu incijativu propitkivanja rada njegove Vlade, njegovih ministara i njega samoga, komentirao Mostov saborski zastupnik Nino Raspudić. 

>> VIDEO Plenković o Milanoviću: "Toksičnost, politička kultura na razni pijanaca u nekoj birtiji..."


 

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 44

DU
Deleted user
11:45 19.02.2022.

čestitam vam svima 19.2.2022. dan oslobođenja od najgore vlade u povijesti

SA
sargu123
11:36 19.02.2022.

Nema frke za Plenkija dok mu Kajtazi i Pupovac daju bezrezervnu podršku!

KA
kalafat123
16:36 19.02.2022.

Kako je lijepo biti vječna profesionalna oporba. Dobro plaćen, nemaš odgovornosti, a laprdati i prosipati štoseve i kvake možeš do mile volje. Standup "političar".