INCIDENT U VUKOVARU

Stožer od Sabora traži da se konačno ispita slučaj ozlijeđivanja Pajčića

Foto: Goran Ferbežar/PIXSELL
Stožer od Sabora traži da se konačno ispita slučaj ozlijeđivanja Pajčića
20.02.2014.
u 17:02
Darko Pajčić, koji je u trenutku kada je razbijao ploču bio pod utjecajem alkohola, ozljede je zadobio nakon sukoba sa policajcem S.S. Uklonjena mu je trećina lubanje
Pogledaj originalni članak

S obzirom da se niti poslije više od tri mjeseca ne zna što se sve dogodilo 16.studenoga prošle godine ispred PP Vukovar, kada je prilikom razbijanja dvojezične ploče teško ozlijeđen Darko Pajčić, Stožer za obranu hrvatskog Vukovara podnio je predstavku Odboru za nacionalnu sigurnost Sabora.

– Istina je da se Stožer pismeno obratio odboru od kojega očekujemo da ispita cijeli slučaj, što se zapravo dogodilo, kako je došlo do ozljeđivanja Pajčića i da se o svemu tome javnost konačno izvijesti jer već tri mjeseca nemamo nikakvih  informacija, rekao je Vlado Iljkić, koji je u Stožeru zadužen za pravna i temeljna pitanja. Iz Ravnateljstva policije su odmah poslije ovoga događaja izvijestili da će provesti internu istragu kako bi se rasvijetlio incident.

Iako je tada najavljeno i da će rezultati istrage biti obznanjeni javnosti do danas nema nikakvih informacija. Pajčić, koji je u trenutku kada je razbijao ploču bio pod utjecajem alkohola, ozljede je zadobio nakon sukoba sa policajcem S.S., od tada je  u bolnici radi brojnih zdravstvenih teškoća. Radi zadobivenih ozljeda uklonjena mu je i trećina lubanje. Također od tada policajca S.S., zajedno sa obitelji, osigurava policija. U međuvremenu je dobio niz prijetnji, objavljena je fotografija kuće, točna adresa, telefon, imena žene i djece…

Glasnogovornik PU Vukovarsko - srijemske Domagoj Džigumović govoreći o ovome slučaju rekao je da je sve proslijeđeno Općinskom državnom odvjetništvu u Vukovaru odakle, do zaključenja ovoga teksta, nismo dobili odgovor na postavljeni upit.

>>Vukovarski branitelj Darko Pajčić je kritično

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 7

CA
cro army
17:42 20.02.2014.

Sve naopako cuj bogati jos idiota policija stiti umjesto da svira klavir bar desetak godina i onda protjer iz RH

DU
Deleted user
19:53 20.02.2014.

Grad Vukovar bi trebao platiti otstetu "pijanom" mladicu. Otsteta bi trebala biti za bolove do kraja zivota, i nocnu moru, medicine a trebati ce mu zastita i mislim da nece vjerovati niti jednom policajcu do kraja zivota. Ja smatram da u zakonu ne pise da nekoga treba lincovati za taj "veliki kriminal" sto je mladic pocinio. Stozeri na vama je da pronadjete istinu i pomognite nesretnom mladicu

MU
mućanin1
19:21 20.02.2014.

Sad će jake snage jugo-srpskog MUP-a otkriti tko je prijetio četničkom milicajcu, ali zašto čovjeku fali trečina lubanje, e to će ostati vječni misteriji!!!