Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
INCIDENT U VUKOVARU
Povratak na članak

Stožer od Sabora traži da se konačno ispita slučaj ozlijeđivanja Pajčića

Darko Pajčić, koji je u trenutku kada je razbijao ploču bio pod utjecajem alkohola, ozljede je zadobio nakon sukoba sa policajcem S.S. Uklonjena mu je trećina lubanje

Komentari 7

CA
cro army
17:42 20.02.2014.

Sve naopako cuj bogati jos idiota policija stiti umjesto da svira klavir bar desetak godina i onda protjer iz RH

VL
DU
Deleted user
19:53 20.02.2014.

Grad Vukovar bi trebao platiti otstetu "pijanom" mladicu. Otsteta bi trebala biti za bolove do kraja zivota, i nocnu moru, medicine a trebati ce mu zastita i mislim da nece vjerovati niti jednom policajcu do kraja zivota. Ja smatram da da u zakonu ne pise da nekoga treba lincovati za taj "veliki kriminal" sto je mladic pocinio. Stozeri na vama je da pronadjete istinu i pomognite nesretnom mladicu

VL
MU
mućanin1
19:21 20.02.2014.

Sad će jake snage jugo-srpskog MUP-a otkriti tko je prijetio četničkom milicajcu, ali zašto čovjeku fali trečina lubanje, e to će ostati vječni misteriji!!!

VL
DB
db123
22:45 20.02.2014.

3A 2OM Trebalo bi javnosti reci istinu o Tom slucaju i razlog tog brutalnog cina od sase sabadosa, tko mu je naredijo ili je sam htjeo pokazati sebe, kako se raspravlja sa braniteljom.Pa nek sasica sad placa njegovo uzdrzavanje i i neka ga dvori a razbojnika cuva jos milicija , kakva usluga, pravo demokratski.

VL
ME
Merlin
20:25 20.02.2014.

upravo sam saznao od kolege novinara da rade na internacionaliziranju ove strašne priče...i to mi je bilo drago čuti...da, naravno, rekao je i to da po zapovijednoj odgovornosti kriv je prvo: Zoran Milanović (jer on je taj koji je sumanuto forsao ćirilicu, prek' noći, a znamo i zašto), onda ministar unutarnjih poslova Ostojić i naravno taj policajac. Vani u bilo kojoj zemlji oni bi, ovim redom, već dali ostavku. Mislim da će do toga ipak doći - ovo će biti samo još jedna od točki koja se slaže, dakle, na žalost, ne jedini i isključivi povod - ali neka...lista njihovih grijeha je već davno prešla prihvatljivu granicu. A ova pretužna priča, gdje je jedan mlad čovjek postao invalidom za cijeli život..mislim da je to jedna od najgorih stvari koje govore protiv Milanovića i ekipe. Kakvi auti, kakvi bakrači, puno gadnije stvari su oni napravi. Darko Pajčić je jedna od tih.

VL
DU
Deleted user
17:48 20.02.2014.

koliko vidim covjek se otrijeznio , obecao da vise u ime drugih nece lupati ploce , i to je to ,... jedino sto treba naplatiti do sada sve polupane table , sa kamatama.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.