Usred bijela dana

Starici slomili obje ruke i kuk zbog zlatnog lančića

Foto: VL FOTO
Starici slomili obje ruke i kuk zbog zlatnog lančića
03.05.2013.
u 14:27
Dvojica nepoznatih počinitelja napala su 81-godišnjakinju zbog zlatnog lančića, slomili su joj obje ruke i kuk.
Pogledaj originalni članak

Teško ozlijeđena M. M. (81) sa slomljenim rukama i kukom smještena je u KB Sestre milosrdnice nakon što su je u četvrtak dvojica nepoznatih počinitelja napala i ukrala joj lančić s vrata.

Starica se oko 11.50 sati nalazila u Ulici Cvijete Zuzorić na Trnju, kada su joj prišla dvojica počinitelja od kojih ju je jedan odgurnuo na obližnji zid, pri čemu se teško ozlijedila, a drugi joj je zatim otrgnuo lančić s vrata. Počinitelji su zatim pobjegli u nepoznatom smjeru.

Materijalna šteta nije utvrđena.

>>Dečko Tamare Roglić zaradio prijavu zbog pokušaja iznude

Hvalevrijedna suradnja

Hrvatske i njemačke snage zajedno donose novu eru liječenja tumora uz korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.