AUTO SE PREVRNUO

Sletio u jarak i udario u most: U Ivanskoj poginuo 66-godišnjak

Foto: Hrvoje Jelavić/PIXSELL
Sletio u jarak i udario u most: U Ivanskoj poginuo 66-godišnjak
27.07.2017.
u 18:30
Zbog neprilagođene brzine na mokrom kolniku izgubio je nadzor nad osobnim automobilom...
Pogledaj originalni članak

U prometnoj nesreći koja se dogodila u četvrtak ujutro u mjestu Ivanska u istoimenoj općini u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji poginuo je na mjestu nesreće 66-godišnji vozač koji je, zbog neprilagođene brzine na mokrom kolniku izgubio nadzor nad osobnim automobilom kojim je upravljao.    

U četvrtak ujutro oko 7,30 sati, 66-godišnji vozač iz Svetoga Petra Čvrstec, upravljao je osobnim automobilom kroz Ivansku, ulicom Ivana Mažuranića u pravcu Bereka, gdje je, u nepreglednom zavoju udesno, zbog neprilagođene brzine na mokrom kolniku izgubio nadzor nad vozilom koje je proklizilo po kolniku i sletilo u desni putni jarak, udarilo u zemljani putni most, a nakon toga se prevrnulo na krov, izvijestila je Policjiska uprava (PU) bjelovarsko-bilogorska. 

Zbog zadobivenih ozljeda na mjestu događaja poginuo je 66-godišnji vozač koji je deseta žrtva ove godine na prometnicama Bjelovarsko-bilogorske županije.

Očevidom na mjestu događaja rukovodila je zamjenica Općinske državne odvjetnice u Bjelovaru uz stručnu pomoć policijskih službenika ove policijske uprave.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.