Opsadno stanje

Ispred kafića izvadio skalpel i odvijač pa svima psovao majku tadžikistansku

Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell
Ispred kafića izvadio skalpel i odvijač pa svima psovao majku tadžikistansku
09.05.2018.
u 23:27
Muškarac je navodno nedavno izašao iz psihijatrijske ustanove, a na ulicama je policija kako bi spriječila veći incident
Pogledaj originalni članak

Šibenska stara jezgra večeras je pod policijskom opsadom zbog muškarca koji je građanima prijetio odvijačem.

– Tip je ispred kafića u Docu izvukao skalpel i kacavidu (odvijač, op.a.) i vikao da nam svima je.. majku tadžikistansku. Što mu se u glavi događa, teško je reći, ali izazvao je samo smijeh kod ljudi na štekatu – ispričao je jedan očevidac za ŠibenikIN.

Muškarac je navodno nedavno izašao iz psihijatrijske ustanove, a na ulicama je policija kako bi spriječila veći incident.

– Večeras su u centru grada pojačane policijske aktivnosti, ali ne možemo potvrditi kako je riječ o akciji usmjerenoj na određenu osobu. Policija obavlja svoje redovne zadaće – rekli su u Operativno-komunikacijskom centru Policijske uprave šibensko-kninske.

ZAKONSKA OBVEZA

Liječnici prisiljeni ljude prijavljivati policiji: 'Pridržavat ćemo se toga, nema razloga da se zbog toga ljute na nas'

Za privremenu nesposobnost do 6 mjeseci samo upozorenje, a ako je razdoblje nesposobnosti dulje, liječnik je dužan javiti to policiji. Obaveza je to svakog liječnika koji je obavio pregled ili liječio vozača, kao i njegova izabranog odnosno obiteljskog liječnika, a propisuje je Pravilnik o zdravstvenim pregledima vozača i kandidata za vozače koji stupa na snagu sljedeći tjedan.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 10

Avatar reference
reference
00:47 10.05.2018.

"psovao majku tađikistansku"....... vecernji, posaljite novinare u vecernju skolu da se malo opismene, jer nije tađikistansku nego tadžikistansku.

Avatar Crnokošuljaš
Crnokošuljaš
01:24 10.05.2018.

PTSP

AL
alphazulu99
06:48 10.05.2018.

Ovi sa psihijatrije olako pustaju bolesnike. Jucer onaj manjinac bacio bombu i pucao na policiju, danas ovaj prijeti nozem.