Prijavljen 72-godišnjak

Uhvatio zaštićenu vjetrušu u zamku, ptica je zbog ozljeda eutanizirana

Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
Uhvatio zaštićenu vjetrušu u zamku, ptica je zbog ozljeda eutanizirana
30.03.2018.
u 10:10
Izvijestila je to PU virovitičko-podravska. Ptica je oslobođena iz zamke, no kako su joj obje noge ozlijeđene, prevezena je u Zoološki vrt u Zagreb
Pogledaj originalni članak

Dok je patrolirala po Pitomači, policija je zatekla 72-godišnjaka baš dok je s oluka kuće skidao zaštićenu pticu uhvaćenu u metalnu zamku. Očevidom je utvrđeno kako je muškarac postavio metalnu preklopnu zamku na limeni oluk svoje kuće, kako bi uhvatio pticu vjetrušu, koja je, inače, na popisu strogo zaštićenih životinjskih vrsta.

Izvijestila je to PU virovitičko-podravska. Ptica je oslobođena iz zamke, no kako su joj obje noge ozlijeđene, prevezena je u Zoološki vrt u Zagreb. Ni tamo joj nisu mogli zaliječiti ozljede pa je, nažalost, eutanizirana. Muškarac je prijavljen za kazneno djelo uništenje zaštićenih prirodnih vrijednosti, na štetu Ministarstva zaštite okoliša i energetike. Šteta je 2400 kuna.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

TR
trabant7
16:13 30.03.2018.

Sadist.