Nisu li prevelika?

Policija objavila fotografiju sumnjivca, no svi pričaju samo o jednom detalju

Foto: Thinkstock
pljačkaš
Foto: Warwickshire Police
razbojnik
03.04.2018.
u 18:19
Muškarac s fotografije opljačkao je ženu u 40-ima koja je policiji dala njegov opis, no mnogi se pitaju je li on točan
Pogledaj originalni članak

Policija iz engleskog Warwickshirea na svojim internetskim stranicama i društvenim mrežama objavila je elektronski crtež muškarca osumnjičenog za pljačku, no svi su primijetili smo jedno.

Dvojica muškaraca upala su u stan žene u 40-ima i dok ju je jedan zapričavao, drugi je pretražio stan i ukrao veću količinu novca. Pokradena žena policiji je dala opis jednog pljačkaša, a slika razbojnika velikom brzinom potom se proširila internetom.

Muškarac na crtežu, naime, ima izrazito velika usta, što nije promaknulo nikome pa su odmah počeli zbijati šale i usporedbe. Dok jedne podsjeća na Grua iz poznatog animiranog filma Despicable Me, drugima je razbojnik isti Rylan Clark, poznata osoba s britanske televizije s prepoznatljivim osmjehom.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 23

Avatar Piskiper@1
Piskiper@1
20:09 03.04.2018.

sef sdpa

Avatar Chupacabra
Chupacabra
20:45 03.04.2018.

Mrak Sataraš

DH
dalibor.hren
18:56 03.04.2018.

Ova s kapom je Peđa!