TJEDNI PREGLED

Ne pljačka se moji momci tako. Zašto fino niste ušli u neku stranku, pa pomalo

Foto: Dubravka Petrić/PIXSELL
Policija nastavlja istragu nakon oružane pljačke zaštitarskog vozila nedaleko Osijeka
Foto: Dubravka Petrić/PIXSELL
Policija nastavlja istragu nakon oružane pljačke zaštitarskog vozila nedaleko Osijeka
Foto: Dubravka Petrić/PIXSELL
Policija nastavlja istragu nakon oružane pljačke zaštitarskog vozila nedaleko Osijeka
26.10.2019.
u 11:18
Pljačke u Dubrovniku i Osijeku. Duge cijevi na ulicama, ali nema brige. Pljačkaši su amateri
Pogledaj originalni članak

TJEDNI PREGLED

SUBOTA, 19.10.

Momci su se malo iživljavali, tukli, silovali i ucjenjivali, pa ih je malo privelo, a onda ih je sudac malo pustio. Ali, ovoga puta, narod je rekao, dosta! Pravda za djevojčice! Prosvjeduje se diljem Hrvatske. Hoće li se konačno nešto promijeniti?

NEDJELJA, 20.10.

Bivši HDZ-ov gradonačelnik Gospića, Petar Krmpotić, otišao u Irsku! Kao da je u Irskoj loše. Radit će u skladištu. Toplo, čisto, bolje ne može. Staljin je oporbu slao u gulag, Plenki u Irsku. Pa ti Petre slušaj Dadu... Tako vam je to u HDZ-ovoj obitelji.

PONEDJELJAK, 21.10.

Pljačke u Dubrovniku i Osijeku. Duge cijevi na ulicama, ali nema brige. Pljačkaši su amateri. Budale, u Dubrovniku tukli, a u Osijeku pucali u zaštitare. Pa ne pljačka se moji momci tako. Zašto fino niste ušli u neku stranku, pa pomalo. Ali ne, oni bi sve odmah...

UTORAK, 22.10.

Šteta što naši Škilje i Matan ovo nisu dočekali. Europa bez granica. Hrvatska ulazi u Shengen. Političari se hvale, preuzimaju zasluge, ali da nije bilo naše policije i pendrečenja Škilje iz Sirije i Matana iz Afganistana na granici, ne bi mi primirisali Shengena!

SRIJEDA, 23.10.

Hrvatski suci su često jako emotivni i blagi ljudi. Jedan je Veri Begić, SDP-ovki koja je pijana vozeći u suprotnom smjeru na Istarskom ipsilonu ubila čovjeka, pa lagala da nije ni vozila, odredio samo 4 godine zatvora. Vera kaže da joj je žao. I nama je. Zbog male kazne.

ČETVRTAK, 24.10.

Svi napali nesretnog Josipa Ćelića, drugog hrvatskog policajca, samo zato što je malo požurio. Dobro, nije baš malo. Jedini ga brani sudac Turudić, koji se zgraža da komunjare prozivaju dragovoljca Josipa, kao što su i njega i to samo zato što je malo bježuckao udbašima presretačima.

PETAK, 25.10.

Gdje će Volkswagen otvoriti tvornicu? Plenki nudi brda i doline, Vučić plače i kaže da će Srbi raditi mukte! Jedino su se Imoćani digli na noge i poručili Plenkiju da niti ne pomišlja tamo graditi. Kakav, bona, Volkswagen? Samo Mercecedes!

VIDEO Zagreb: Prosvjed za djevojčice

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

UM
Umoran
15:59 26.10.2019.

Svaka na mjestu!

RP
rpzagreb
13:29 26.10.2019.

Bravo.......sve je rečeno sažeto, kratko i jasno.

DO
dopizdilomi
13:38 26.10.2019.

Ispravak netočnog navoda, u strankama ne kradu na malo.