Ispred sabora

Najstarija zagrebačka aktivistica obračunala se s Culejem: Borili ste se vi za svoju gu*icu

Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
19.05.2020.
u 11:45
Najstarija zagrebačka aktivistica verbalno se obračunala u ponedjeljak sa Stevom Culejem ispred Sabora
Pogledaj originalni članak

Višnja Škreblin (74)  jedna je od najstarijih aktivistica u Zagrebu. Često je na prosvjedima protiv zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića. Škreblin je i u ponedjeljak bila na Markovu trgu i prosvjedovala protiv raspuštanja Sabora. Tamo je susrela HDZ-ova Stevu Culeja s kojim je ušla u raspravu.

Kada ga je krenula verbalno napadati, Culej ju je pitao s kojom je brigadom došla, pišu 24sata

– Pazite kak' se razgovarate. Vi ste u Saboru da se cijeloj građanskoj kliki obratite i zaj******* svih tih godina. Sramite se vi i HDZ. Uništili ste mi budućnost moje djece i unuka. Sramite se – rekla mu je i dodala da se lijepo nakloni i zahvali što je rekla istinu. 

– Ja se klanjam samo pred ovim ovdje – uzvratio joj je Culej i pogledao u nebo, na što mu je Škreblin rekla: – Da vjerujete u Boga, ne biste uništili ovako prekrasnu zemlju. 

Video: Višnja Škreblin ispred Sabora dočekivala zastupnike nudeći im ogledalo da se pogledaju

 

Culej se zatim okrenuo novinarima i rekao: – Kaj ste je dopeljali, daj dopeljajte neku kvalitetnu

– Nemojte vi meni govoriti  je l' sam ja kvalitetna, ja sam tu da sudim o vama, da li ste vi kvalitetni. A niste, vi ste dno dna. Ja gospodine, idem na svoju farmu, a vi idite na svoju. Moja farma je tu u Gradu Zagrebu, a di je vaša? Zato se vama živo fućka za ovaj Zagreb. Sramite se. I vi ste se borili za ovu zemlju? Borili ste se vi svi za svoju gu*icu smrdljivu – poručila je Škreblin Culeju.

– Šteta što nisi muško... pa što ne moraš više čuvati svoj fini obraz – kazao je Culej okrenut prema novinarima. Škreblin mu je na kraju poručila da joj ne govori iza leđa te da joj u lice kaže što ima jer je on ipak ratnik.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 28

Avatar zelje
zelje
11:47 19.05.2020.

Fina i pristojno odgojena gospođa, prava zagrebačka dama iz mjesnog odbora Grmeč-Podkozarje.

DU
Deleted user
12:02 19.05.2020.

Zena koja pocinje razgovor sa najgnjusnijim psovkama Majke Bozje je netko tko bi trebao biti mjerodavan, a nakon psovke kaze pazite kak se razgovarate??? Nepoznajem cijenjenu gospodju, ali onako probat cu pogoditi rodjena u blizini kozare, '45 usla u "oslobodjeni" Zagreb i zauzela tu kod placa stan od cca 120m2 , dakle ni 100kn ulozenih u nekretninu koju je prisvojila i sad nakon 70g netko treba njoj platiti da nastavi lagodno zivjeti na teret drugih Bas bih volio ju vidjeti da je se takvim rjecnikom obratila npr 1970 drugu nosiocu spomenice , partizanu ... pojeo bi je.mrak isti dan a ne da bi ju mediji dizali kao moralnu vertikalu, toliko o tome kak je nekad bilo bolje

AN
aniva
12:14 19.05.2020.

Kosa na glavi mi se diže od ovih baba. Naučile su sve dobiti mukte i sad im je muka jer njihova djeca tako ne mogu. I Culej je bijela lala.....ali od Mrak, Saranavke, Borićke, Pusičke mi se kosa na glavi diže......