VEČERNJI TV

'Najbolji nos, a očito i najdublji džep za podmazivanje ima zagrebački Del Boy'

Foto: Screenshot
08.01.2019.
u 16:42
Malo je kada – kao u ovom sazivu Sabora – toliko urušen dignitet zastupnika da su njihove funkcije svedene na bazičnu trgovinu.
Pogledaj originalni članak

Mito, korupcija, politička trgovina, sinekure... nastavite niz. Sve su to motivi koji potiču brojne političke prebjege u saborski klub Milana Bandića, a time i u HDZ-ovu parlamentarnu većinu.

Malo je kada – kao u ovom sazivu Sabora – toliko urušen dignitet zastupnika da su njihove funkcije svedene na bazičnu trgovinu. Nimalo različitu od trgovanja na tržnici.

Kada je riječ o trgovini, a posebice onoj na placu, najbolji nos, a očito i najdublji džep za podmazivanje ima zagrebački Del Boy, upss... zagrebački gradonačelnik Milan Bandić.

Cijeli komentar Ive Puljić Šego pogledajte u videu.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pažnje?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 44

DU
Deleted user
16:49 08.01.2019.

Bez komentara. Komentar koji nešto komentira se bez komentara obriše. Izgleda da su to, po nečijem shvaćanju, glavni postulati slobodne riječi i slobode iznošenja mišljenja.

KA
kapunjohan
17:02 08.01.2019.

Neznam zašto sad odjednom svi plačete za nekim ,,prebjezima,, pa opće je poznato, da niti jedan član ni jedne partije nije član zato što je to jedina ispravna opcija u koju vjeruju . Svi do jednog su tamo iz nekog osobnog interesa. Da nekome vjeruješ i glasaš za njega ne moraš biti član njegove stranke ,ti si ,,birač,, i ništa više i to je dovoljno. Ovi što preskaču,preskaču jer vide, da su bez perspektive u staranci pa odlaze ,,Bandiću,, kao najlakše privremeno riješenje gdje čekaju uglavnom političku mirovinu a uz to ako se da, zadovolje i neki vlastiti interes ,ako ništa drugo, da se ne zamjedre nepotrebno vladajućim . Vjerujem da tu nije u pitanju neka velika korupcija jer nema za to potrebe.

IH
iron.hide.54966
17:03 08.01.2019.

Koliko puta već viđeno...nikoga nije zapravo briga za prelaske nego oni koji ne žele da postane prejak se najviše pjene.