delinkvencija

Na zgradi kina u središtu Gvozda osvanuo ustaški grafit

Foto: Vladimir Jurišić/VLM
Na zgradi kina u središtu Gvozda osvanuo ustaški grafit
02.01.2012.
u 13:02
Kriminalistička obrada ovog neprimjerenog grafita još traje, izvijestili su iz policije.
Pogledaj originalni članak

Na zgradi kina u središtu Gvozda danas je osvanuo grafit s imenom Ante Pavelića. Natpis je u jutarnjim satima prvi uočio komunalni redar koji je o tome obavijestio policiju.

– Kriminalistička obrada ovog neprimjerenog grafita još traje, a o rezultatima istrage obavijestit ćemo javnost – rekao je kratko Marijan Brnad, načelnik policijske postaje u Gvozdu.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 44

BO
boston
13:22 02.01.2012.

U SAD-u sam neki dan gledao na \"military chanel\" emisiju \"Nazi colaborators\" ili po naski nacisticki saveznici. Emisija je bila posvecena Hrvatskoj, iz vremena ustasa i Ante Pavelica. Nije mi jasno kako netko moze podrzavati njegovo djelo u historiji nasega naroda, a istovremeno osudivati sto nam se dogodilo 90-tih. Bogu hvala, znam da vecina Hrvata nije tako plitka i neuka. I nas 1 predsjednik je bio na strani partizana, komunista, i jedinih saveznika i pobjednika protiv nacizma.

DU
Deleted user
13:23 02.01.2012.

Da je kojim slučajem neki klinac nacrtao petoraku i napisao Tito - patrija, onda to uopće ne bi bila vijest, ovako je to strašan zločin.

Avatar H/S/P
H/S/P
16:28 02.01.2012.

Molim pcinitelje slijedeci put sve to malo lijepse napravit. Ovo je bas lose uradeno ..