na području Gradca

Na izbornoj proslavi okupilo se stotinjak osoba, policija prijavila njih 12

Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL
Gradac
Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL
Gradac
Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL
Gradac
18.05.2021.
u 14:39
Protiv svih slijedi podnošenje Optužnih prijedloga nadležnom Općinskom sudu u Makarskoj
Pogledaj originalni članak

Slavlje SDP-ovoga kandidata Matka Burića zbog pobjede u prvom krugu na izborima za načelnika Općine Gradac prekinula je policija koja je izvijestila kako su u nedjelju navečer, 16. svibnja zaprimili informaciju da se na području Gradaca oko 22:45 sati na javnom mjestu okupilo oko 100-tinjak osoba koji narušavaju javni red i mir.

Izašli su na teren i napisali 12 prekršajnih prijava. Izvijestili su kako su utvrdili kako je 45-godišnjak ostvario obilježja prekršaj Zakona o zaštiti pučanstva od zaraznih bolesti (kršenje ograničenja na privatnom okupljanju). Isto tako, kažu kako je utvrđeno postojanje osnovane sumnje da je 37-godišnjak vikanjem i pjevanjem, te omalovažavanjem policijskih službenika ostvario obilježja prekršaja Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, te da je počinio prekršaj Zakona o eksplozivnim tvarima te proizvodnji i prometu oružja jer je posjedovao bengalku.

Također je za još ukupno deset osoba utvrđeno da su ostvarili obilježja prekršaja Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira narušavajući mir građana na naročito drzak način. Protiv svih slijedi podnošenje Optužnih prijedloga nadležnom Općinskom sudu u Makarskoj.

VIDEO Ankica Mamić: Pobjednik izbora je promjena, to su građani jasno poručili strankama

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pažnje?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

FM
fmica
19:55 19.05.2021.

a ostli su iz dobrih familija pa ih pustili....