SLIJEDI PRIJAVA

Mladić (20) osumnjičen da je krivotvorio novac

Foto: Dubravka Petric/PIXSELL
Mladić (20) osumnjičen da je krivotvorio novac
02.07.2019.
u 11:06
Sumnja se kako je mladić  početkom travnja u trgovini u Martijancu prilikom kupnje alkoholnih pića pokušao staviti u opticaj krivotvorenu novčanicu u apoenu od tisuću kuna.
Pogledaj originalni članak

Policija je dovršila kriminalističko istraživanje nad 20-godišnjakom iz Zagreba osumnjičenim da je krivotvorio novac, doznaje se u utorak iz varaždinske policije.

Sumnja se kako je mladić  početkom travnja u trgovini u Martijancu prilikom kupnje alkoholnih pića pokušao staviti u opticaj krivotvorenu novčanicu u apoenu od tisuću kuna. U tome nije uspio jer je prodavačica posumnjala da je riječ o krivotvorenoj novčanici te mu je istu vratila.

Protiv njega će se podnijeti kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu, stoji u priopćenju policije.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

Avatar Croatino
Croatino
11:21 02.07.2019.

Kazniti i zbog manjka inteligencije. Zeli kupiti alkohol sa novčanicom od 1000 kuna a vjerojatno svak u selu zna da nema novaca. Pametan decko.