prepucavanje

Milanović Karamarku: Da počnemo pregovore ispočetka? Može i tako

Foto: DPA/PIXSELL
Milanović Karamarku: Da počnemo pregovore ispočetka? Može i tako
19.10.2012.
u 13:59
– Nacionalni odbor bio je SDP-ova kreacija, funkcionirala je dobro i završetkom pregovora prestali su razlozi njegova postojanja. Sada odjednom predsjednik oporbene stranke traži nanovo – odgovorio je Karamarku Milanović
Pogledaj originalni članak

– Nisam govorio o imenima, ali onaj kojeg svrbi, taj se i češe – komentirao je premijer Zoran Milanović u Bruxellesu istup HDZ-ova zastupnika Davora Stiera u Saboru.

>>Stier: Sada imamo operaciju Stier, a ona je difamacija mene i HDZ-a

Stier je Milanovića i Vladu optužio da lažno kreiraju konstrukciju o nekoj navodnoj uroti protiv Hrvatske da bi prikrili vlastitu nesposobnost.

– Ne možete ići u inozemstvo i ogovarati svoju državu i Vladu ako nemate za to jake argumente. To nikad nisam radio ni ranije. Ako ima svjedoka, neka se javi. A ima onih koji ovdje to rade i govore o smjenama i čistkama. Ja neću reći tko i kada i kojom prigodom, ali ja znam tko je i kako govorio na zajedničkim odborima u Europskom parlamentu, postoje i videozapisi, i znam kakve igre tko igra. Po meni, iza toga se ne skrivaju baš najbolji motivi – rekao je Milanović.

Na pitanje kako komentira izjavu predsjednika HDZ-a Tomislava Karamarka da bi bilo dobro da nacionalni odbor za praćenje pregovora s EU nastavi s radom u nekom novom obliku, Milanović je odgovorio

– Nacionalni odbor bio je SDP-ova kreacija, funkcionirala je dobro i završetkom pregovora prestali su razlozi njegova postojanja. Sada odjednom predsjednik oporbene stranke traži nanovo. Hoće da počnemo pregovore ispočetka? Možemo i tako...

>>'HDZ ne opstruira ulazak u EU. Pa mi smo potpisali ugovor!'

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 118

DU
Deleted user
14:23 19.10.2012.

interesantan je ovaj Milanovic, jucer je najavio nove izbore, jer su se u medjuvremenu promjenili neki bitni uvjet od prosle godinei, pa zasto nebi odbor i dalje radio, kada je bio SDP-a kreacija?? sto ga smeta odbor??

DU
Deleted user
14:29 19.10.2012.

da, stier jeste spominjao imena, što ne umanjuje činjenicu da Milanovića isto itekako svrbi. ali, njega više svrbi njegova vlastita narcisoidnost, shvaćanje da i netko drugi, pa ma kako bio loš (kao što to jeste HDZ), može odraditi nekakav posao - ovako ili onako, nebitno, i da svijet, Hrvatska, ne počinje sa Milanovićem, njegovo definiciom poštenja itd., svega onoga u što nas on ovih 10 mjeseci pokušava uvjeriti. i pokušavat će i dalje. i što će građani manje padati na fraze, a više na ovakvo njegovo ponašanje uvrijeđene frajle, bezobrazno bahaćenje njegovih prvih ministara, poreznu gramzivost na sve strane spram građana...to će biti usamljeniji i usamljeniji. vidjet će već na narednim lokalnim izborima kako će proći SDP!

Avatar The-North-Korean-Times
The-North-Korean-Times
14:20 19.10.2012.

Milanoviću, uvijek ti je konsensus bio bitan kada si bio u oporbi. U tome si bio uspješan, ali to ne mijenja ništa na činjenici da ti je politika katastrofalna i nedemokratska.