Jeste li ga vidjelli?

Maltezer Mođo nestao u Vukomercu, nalazniku se nudi 1500 kuna nagrade

Foto: Privatni album
Maltezer Mođo nestao u Vukomercu, nalazniku se nudi 1500 kuna nagrade
18.08.2015.
u 10:54
U Vukomercu je bi na privremenom čuvanju
Pogledaj originalni članak

Maltezer Mođo, star dvije  godine i 8 mjeseci, nestao je na području Vukomerca u Zagrebu 13. kolovoza. U Vukomercu je bi na privremenom čuvanju. Na sebi je imao plavu ogrlicu. Mođo je čipiran, a vlasnici su iznimno tužni i mole za pomoć ako ste ga vidjeli.

Nalazniku se nudi nagrada od 1500 kuna. 

 

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

OS
osica
11:03 18.08.2015.

Ma izgleda da je nesretnik bio na privremenom "ne čuvanju" inače ne bi nestao. Psa u novoj promjenjenoj sredini treba čuvati, traži svoje i svoj dom, i u traženju je nepredvidiv.

OS
osica
11:36 19.08.2015.

Onaj tko ga je našao neka ga vrati vlasnicima, bez nagrade jer "Mođo" će biti sretan jedino s vlasnicima. Postupite humano, kao ljudi. Pas se veže za vlasnika, pa je sa svakim drugim nesretan. Nemojte graditi svoju sreću na nesreći ove male životinje, budite plemeniti, vratiti će vam se u životu. Kod mene su unazad dvije godine došla mala mala pekinezera, prošli su prometnica i raskrižja kasnije sam saznala 3 km.Kako, ne znam, Znam samo da je bila nedjelja i da sam sve učinila da im nađem vlasnicu od veterinara do traženja telefona vlasnika. " Bili su tako sretni kad je došla po njih. Imam psa, malog običnog iz azila, ne bih ga promijenila za ove vrijedne, jer on je moj pas.