ZANEMARIVANJE

Majka optužena za povredu prava troje djece. Trošila je dječji doplatak na sebe

Foto: Damir Spehar/PIXSELL
Majka optužena za povredu prava troje djece. Trošila je dječji doplatak na sebe
27.01.2020.
u 14:39
- Financijska sredstva koja su pripadala djeci, kao i dječji doplatak, trošila je samo za sebe - navodi DORH.
Pogledaj originalni članak

Podignuta je optužnica protiv 34-godišnjakinje zbog povrede prava djece.

Općinsko državno odvjetništvo u Koprivnici tereti ju da je tijekom 2018. i 2019. godine, kao majka troje maloljetne djece rođene 2004., 2010. i 2014. godine, u potpunosti prepustila brigu oko njihova odgoja, prehrane, školovanja i zdravlja svojoj majci i drugoj baki, vodeći brigu samo o vlastitim potrebama.

- Financijska sredstva koja su pripadala djeci, kao i dječji doplatak, trošila je samo za sebe - navodi DORH. 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

MO
modovisisajteMaraschino
15:30 27.01.2020.

Pa dosta njih misli da je to novac za njih a ne za dijete. Šogora je bivša tražila da joj namjesti kompletni stan 2 godine nakon razvoda. Ne znaš što je gore, muškarci koji ne plaćaju alimentaciju za djecu ili žene koje misle da je bivši bankomat

LI
liliZG
10:39 28.01.2020.

imam susjeda čiji su sin i njegova bivša završili pod državnim nadzorom iz sl razloga, bivša tražila stalno sve veću alimentaciju,, opstruirala susrete i vikende bez objašnjenja, trošila lovu na svoj lagodan život i novog "prijatelja" i da ne duljim.... fala bogu da je netko u sistemu prepoznao njene laži i sada od kad su pod DRŽAVNIM nadzorom, to naglašavam jer obični socijalni radnici nisu ništa napravili kako treba, je konačno sve kako bi trebalo biti,....

SA
samoborka
20:41 27.01.2020.

Nikakva to nije rijetkost. Moderne zene.