Oglas za 24 polaznika

Kontrola leta traži nove ljude, neto plaća i do 43.000 kuna mjesečno

Foto: Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL
Kontrola leta traži nove ljude, neto plaća i do 43.000 kuna mjesečno
12.03.2018.
u 21:31
Troškove osposobljavanja snosi Hrvatska kontrola zračne plovidbe. Oglas je otvoren do 20. ožujka, a mogu se javiti rođeni 1990. i mlađi
Pogledaj originalni članak

Hrvatska kontrola zračne plovidbe (HKZP) traži 24 polaznika za svoj program osposobljavanja za kontrolore zračnog prometa. Uvjeti su četverogodišnja srednja stručna sprema, aktivno znanje hrvatskog i engleskog jezika, državljanstvo RH ili druge članice EU, godina rođenja od 1990. nadalje te zdravstvena sposobnost.

Prednost imaju kandidati sa sveučilišnim preddiplomskim studijem iz područja zračnog prometa ili sveučilišnim preddiplomskim studijem tehničke struke ili gimnazijom ili srednjom školom tehničke struke.

Zdravstveni pregled obavit će se na trošak poslodavca u ovlaštenoj medicinskoj ustanovi. S odabranim kandidatima HKZP će sklopiti ugovor o radu na određeno vrijeme do stjecanja dozvole kontrolora zračnog prometa-studenta. Odabrani kandidati uputit će se na inicijalno osposobljavanje, a planira se da će to biti krajem travnja 2018. Troškove osposobljavanja snosit će HKZP. Oglas je otvoren do 20. ožujka 2018. HKZP planira osposobiti 14 oblasnih radarskih kontrolora i 10 toranjskih kontrolora. Prosječna plaća oblasnog radarskog kontrolora iznosi oko 43.000 kuna neto.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pažnje?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 32

DI
Direkt
22:44 12.03.2018.

Jel može sa srednjom cestovnom???

Avatar ivo587
ivo587
22:18 12.03.2018.

Pa imaju djeca političara nek oni upišu. Ionako su natječaji namješteni obično, pa onda ne vidim čemu oglas. Nadam se da neće padat avioni..s obzirom da vidimo kako im roditelji "rade" u saboru.

TE
texas
23:12 12.03.2018.

promašio sam profesiju !