traži 50.000 eura

Ljubavnica francuskog predsjednika krenula u osvetu!

Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
Francois Hollande
Foto: DPA/PIXSELL
Julie Gayet
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
Francois Hollande
16.01.2014.
u 19:05
Francuski časopis Closer prošli je tjedan objavio kako glumica ima aferu s francuskim predsjednikom Françoisom Hollandom
Pogledaj originalni članak

Francuska glumica Julie Gayet zbog zadiranja u privatnost tuži francuski časopis Closer koji je prošli tjedan objavio kako ima aferu s francuskim predsjednikom Françoisom Hollandom.

O tužbi je izvijestio sam časopis navevši da Gayet traži 50.000 eura zbog zadiranja u privatnost i 4000 eura u pravnim troškovima, prenosi CNN.

Podsjetimo, Hollande je na konferenciji medije u utorak upitan za komentar priče o preljubu te je li Valerie Trierweiler još uvijek prva dama Francuske. Izjavio je da svačiji privatni život može prolaziti kroz teško razdoblje.

– Svatko može naići na probleme u privatnom životu. To su teški trenuci, ali ja se držim principa da privatne stvari moraju ostati privatne. Ovo nije ni vrijeme ni mjesto za takva pitanja i danas neću odgovarati na osobna pitanja – izjavio je tada Hollande.

(Foto: Reuters/Pixsell)

>> Prvoj dami Francuske pozlilo nakon otkrića da je predsjednik vara

>> Francuski predsjednik bijesan zbog napisa da noći provodi s ljubavnicom

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pažnje?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

XA
xaron
20:06 16.01.2014.

Svatko ima pravo na privatnost, ali ako si predsjednik države koja upravo vodi par ratova u Africi neke stvari nemozes raditi. Tu spada rentiranje stana za sastanke od poznatog korzikanskog mafijasa. Ako si predsjednik države i u sitne sate odlazis od ljubavnice na skuteru ispadas ridikul koji nije sposoban ( niti ima vremena ) obavljati ozbiljne poslove vođenja države. Ispada da oni naši predsjednici i nisu bili toliki ridikuli kao ovaj .

UN
unbekant
21:39 16.01.2014.

nas narod kaze, vojnik o skracenju,murava o postenju………...

Avatar serafina
serafina
21:30 16.01.2014.

Valerie mu nije vjenčana žena i sada joj se vraća milo za drago. Istu je stvar i ona učinila Hollandovoj ženi.