Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
završila u bolnici

Prvoj dami Francuske pozlilo nakon otkrića da je predsjednik vara

Valerie Trierweiler
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
1/5
12.01.2014.
u 17:35

Nevjenčana Hollandeova partnerica u bolnicu je primljena u petak, dan nakon što je magazin Closer objavio navodnu aferu

Prva dama Francuske Valerie Trierweiler završila je u bolnici nakon medijskih napisa o navodnoj aferi predsjednika Francuske Francoisa Hollandea.

Njezin ured izvjestio je da je u bolnicu primljena zbog "odmora i nekolice testove".

Nevjenčana Hollandeova partnerica primljena je u petak, dan nakon što je magazin Closer objavio navodnu aferu, javlja BBC.

Iako je Hollande zaprijetio tužbom za povredu privatnosti, nije negirao da potajno posjećuje glumicu Julie Gayet u stanu u blizini Elizejske palače.

Očekuje se kako će Trierweiler bolnicu napustiti u ponedjeljak.

U petak je magazin Closer na sedam strana objavio članak o vezi Hollandea i glumice Julie Gayet, a broj je odmah rasprodan.

Članak je ilustriran fotografijom koja prikazuje čovjeka za kojeg se tvrdi da je predsjednik kako posjećuje stan u isto vrijeme kad i Gayet. Osoba za koju se tvrdi da je Hollande, do zgrade je stigao motorom sa službenim vozačem, a na glavi je imao kacigu.

>>Francuski predsjednik bijesan zbog napisa da noći provodi s ljubavnicom

Komentara 7

ST
stomugromova
17:46 12.01.2014.

Dobro je dok otkrivaju ljubavnice.Bit će veselo kad otkriju njegove homoseksualne izlete.Nakon Sarkozija,Francuzi su opet dobili nemoralnog,razvratnog i nedostojnog predsjednika.

XA
xaron
19:06 12.01.2014.

Ne izgleda kao neki ljepotan , znaci da ima lovu,

Avatar DZvonimir@KNIN
DZvonimir@KNIN
18:16 12.01.2014.

Ajde nek nije sa muškim.??

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije