Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sve će ih tužiti!

Francuski predsjednik bijesan zbog napisa da noći provodi s ljubavnicom

hollande
Foto: UK Press/Press Association Images/PIXSELL
1/3
10.01.2014.
u 11:29

Na sedam stranica, francuski tabloid Closer opisuje vezu Hollandea i poznate francuske glumice Julie Gayet

U posebnom izdanju francuskog časopisa Closer, koji piše isključivo o poznatim osobama, čak sedam stranica posvećeno je ljubavnoj aferi francuskog predsjednika Françoisa Hollandea i poznate francuske filmske i televizijske glumice Julie Gayet (41).

Elizejska palača odmah je reagirala priopćenjem u kojem stoji da je predsjednik najavio da će tužiti časopis zbog zadiranja u privatnost. No nikome nije promaklo da Hollande zapravo nije demantirao da je u vezi s lijepom glumicom. Časopis je objavio paparazzi fotografije snimljene ispred zgrade u kojoj glumica stanuje, a na kojima se vidi čovjek s motorističkom kacigom pored kojeg stoji jedan od Hollandeovih tjelohranitelja.

O vezi glumice i predsjednika priča se već mjesecima, a sama Julie Gayet u ožujku prošle godine zatražila je istragu o tome tko stoji iza širenja tih glasina.

S predsjednikom se solidarizirala i njegova Socijalistička stranka koja je objavila da privatni predsjednikov život nema ništa s njegovim političkim aktivnostima i obavljanjem dužnosti.

>>Hollande deset godina ne zna kako zaustaviti rat ljubomornih žena

Komentara 1

AA
aabbcc
16:57 10.01.2014.

ako, privatna stvar a ova od 41 nije maloljetna

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije