Otkriveno zbog čega

Ilustracija na kutiji poznatog keksa godinama je skrivala proste scene, vidite li ih?

Foto: Huntley & Palmers
kutija keksa
Foto: Huntley & Palmers
kutija keksa
Foto: Huntley & Palmers
kutija keksa
10.04.2018.
u 09:52
Umjetnik Mick Hill napokon je otkrio zbog čega je na kutiji poznatog engleskog keksa nacrtao i dvije scene seksa
Pogledaj originalni članak

Slobodni umjetnik Mick Hill još 1970-ih godina ilustrirao je kutiju keksa za tvrtku Huntley & Palmers iz engleskog Berkshirea, no idilična slika sa sela na kojoj žene sjede za stolom u vrtu i imaju čajanku krije dvije vrlo proste scene.

Iako se morate dobro namučiti da biste ih uočili, na ilustraciji se nalaze dvije scene seksa. Na jednoj je par u grmlju, a na drugoj su dva psa u akciji. Mick Hill godinama nije htio otkriti zbog čega je to nacrtao, no sada je otkrio svoju tajnu.

Stara kutija keksa prodana je na aukciji za čak 250 funti, a iako su mnogi vjerovali kako je Mick to učinio da bi se osvetio kompaniji za koju je radio, on tvrdi da to nije istina.

– Bio je to vragolasti potez, iz čiste zabave. Uvijek sam bio pomalo prosti dječak i nikada nisam imao ništa protiv Huntley & Palmersa. Kružile su glasine kako su me otpustili pa sam zato to učinio, no to nije istina. Uvijek sam bio slobodni umjetnik, samo sam htio malo začiniti stvari – rekao je on.

Foto: Huntley & Palmers
kutija keksa

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

DU
Deleted user
22:43 10.04.2018.

" proste scene"... hahaha... normalan seks je za vas prosta scena, a tolerirate pederluk, da su se dvojica pedeja kresala- to bi bilo zgodno, simpatično.....

NE
Neutralac
17:15 16.04.2018.

Karolina Lubina za Pulitzera.....

Avatar Tito Svetinja
Tito Svetinja
09:28 11.04.2018.

Pa to je naj normalniji zabijanac.Kakve proste scene???