Ubio ženu i kćeri

Brat ubijene: Oteo je cijeli moj svijet i ponio se prema njemu kao da je smeće

Foto: Facebook
Christopher i Shanann Watts
Foto: Reuters/Pixsell
Christopher i Shanann Watts
Foto: Facebook
Christopher i Shanann Watts
Foto: Facebook
Christopher i Shanann Watts
Foto: Facebook
Christopher i Shanann Watts
19.08.2018.
u 15:11
Brutalan zločin dogodio se u američkoj saveznoj državi Colorado, a ubojstvo je priznao Christopher Watts (33) koji je prvo prijavio nestanak svoje obitelji
Pogledaj originalni članak

Ameriku je šokiralo stravično ubojstvo trudne majke i dvije kćeri, a kojima je presudio njihov otac.

Brutalan zločin dogodio se u američkoj saveznoj državi Colorado, a ubojstvo je priznao Christopher Watts (33) koji je prvo prijavio nestanak svoje obitelji.

On je čak gostovao u emisiji NBC-a u srijedu navečer i molio pomoć pri pronalasku supruge i kćeri. Već idući dan priznao je brutalno ubojstvo.

Foto: Facebook
Christopher i Shanann Watts

Tijelo supruge Shanann Watts (34) pronađeno je u četvrtak navečer, a tijela djevojčica još se traže.

Kako piše Daily Mail, Shanann Watt bila je prije ubojstva na poslovnom putu dok je njezin suprug ostao kod kuće s kćerima Celeste (3) i Bellom (4). Shanann je uz to bila u 15. tjednu trudnoće, a za vikend je bila na konferenciji o prehrani. Naime, bavila se promoviranjem sredstava za mršavljenje i posao joj je jako dobro išao, za razliku od supruga koji je bankrotirao 2015. godine. Sumnja se kako je to i motiv ubojstva.

Tijekom intervjua Christopher je govorio kako je očajan te da ne zna gdje mu je supruga s djecom.

– Rekla je da će otići do prijateljice s djecom i to je zadnje što sam čuo od nje – kazao je on.

Međutim, to je bilo daleko od istine jer je Christopher ubio svoju suprugu i djevojčice u njihovu domu u Fredericku, a tijela je potom odvezao na bušotinu nafte i ulja na kojoj je radio. Policija još nije otkrila kada i kako su ubijene, a 33-godišnjak zadržan je u zatvoru.

Nakon cijele ove tragedije, oglasio se i njen brat na svom Facebook profilu kojemu je sestra bila veliki uzor i za koju smatra da je najbolja majka na svijetu.

- Ona je bila najmarljivija osoba koju sam poznavao - napisao je.

- Bila je savršena majka, dodao je. - Ne kažem to samo zato što sam joj brat. Kada sam došao živjeti s njima na nekoliko mjeseci kada je Bella tek rođena, nisam mogao vjerovati. Bio sam iscrpljen samo od gledanja što moja sestra sve uspije napraviti. Zbog nje je roditeljstvo izgledalo kao nešto lagano'.

Njegova sestra bolovala je od sepse i svaki porod za nju je bio vrlo rizičan, a u trenutku kada je ubijena nosila je dječaka koji se trebao zvati Nico. Par je o tome šutio te je organizirao obiteljsku večeru na kojoj bi svojim najbližima otkrili da čekaju dijete.

- Kada smo ja i cijela obitelj čuli da je Shanann, unatoč tome što su šanse za to bile male, ipak uspjela ostati trudna, uopće ne mogu objasniti koliko sam bio uzbuđen. Shanann je bila rođena da bude majka i da pomaže drugima u životu

- Bez obzira na svoje zdravstvene probleme, zbog lupusa ili trudnoće, uvijek je napravila što god je trebalo. Bila je vrlo uspješna i vrlo motivirana, dodao je potreseni brat izražavajući ljutnju i bol zbog užasne tragedije: - Oteo je cijeli moj svijet i ponio se prema njemu kao da je smeće. Nikad u životu nisam bio toliko bijesan, tužan, povrijeđen, izgubljen i šokiran. Trudim se da ga ne mrzim jer nisam tako odgojen, no jednostavno se tome ne mogu oduprijeti. Stvarno ne znam što bih rekao. Volio bih da mogu vratiti vrijeme da mogu biti s vama i spasiti vas. Oprostite mi što vas vaš ujak nije spasio. Potpuno sam slomljen.

Prisjetio se i zajedničkog odrastanja sa svojom sestrom: - Nikad neću zaboraviti dan kada je moja sestra dobila vozačku i odvezla se na posao. Ja sam sjedio na trijemu i plakao, mahao sam joj dok je odlazila. Ne zašto što sam bio tužan, nego zašto što sam se sjetio kako sam se pokraj nje vozio u dječjem autiću, a ona je sada žena koja vozi pravi automobil. Više nismo djeca, napisao je te dodao: - U srednjoj školi svi su na mene pazili jer sam bio njezin mali brat. Pokušavao sam držati dečke podalje od nje. Bila je pametna i lijepa pa to nije bio lagani zadatak. Ali to braća rade, paze na svoju sestru.

Objavio je i fotografiju i video od posljednjeg puta kada se družio s nećakinjama.

>> Pogledajte video - Veličanstven oproštaj od Olivera Dragojevića

 

 

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 12

DU
Deleted user
17:43 19.08.2018.

Monstrum☠☠☠☠

NA
narcis660
16:44 19.08.2018.

Smrtna kazna al prije toga mučenje...Ovo je nešto strašno ...

Avatar cuvarkuca
cuvarkuca
14:27 17.08.2018.

koje pomračenje uma