traži dom

Amor je sve tužniji jer nema svoj dom

Foto: Privatni album
Foto: Privatni album
Foto: Privatni album
Foto: Privatni album
Foto: Privatni album
Foto: Privatni album
Foto: Privatni album
Foto: Privatni album
Foto: Privatni album
23.06.2017.
u 11:00
Ako mu možete ponuditi makar privremeni smještaj, ili ga želite udomiti, zovite 091/73-77-547
Pogledaj originalni članak

Imao je samo tri mjeseca kad je pronađen u grmlju, zajedno s mamom i sekama. Borili su se veterinari i volonteri za njihove živote danima.

Sve to je iza njih, a Amorove seke odavno su već sve zaboravile, paze ih i maze udomitelji. Amor je imao samo privremeni smještaj, u kojem je spavao na krevetu, igrao se s djecom, družio s macama. Više nema ni to, sada živi u dvorištu u kojem je puno pasa. Svi oni su napušteni, spašeni s ceste, iz šume, od gladi i žeđi.

I svi su sretni, igraju se, maze s volonterima koji paze na njih. Jedino je Amor svaki dan sve tužniji. Teško se nosi s trenutkom u kojem se vrata boksa zatvore, a on ostane sam. Amor ima samo sedam mjeseci, cijepljen je i kastriran, a u privremenom smještaju naučio je sva pravila života u kući. Ako mu možete ponuditi makar privremeni smještaj, ili ga želite udomiti, zovite 091/73-77-547.

ZAKONSKA OBVEZA

Liječnici prisiljeni ljude prijavljivati policiji: 'Pridržavat ćemo se toga, nema razloga da se zbog toga ljute na nas'

Za privremenu nesposobnost do 6 mjeseci samo upozorenje, a ako je razdoblje nesposobnosti dulje, liječnik je dužan javiti to policiji. Obaveza je to svakog liječnika koji je obavio pregled ili liječio vozača, kao i njegova izabranog odnosno obiteljskog liječnika, a propisuje je Pravilnik o zdravstvenim pregledima vozača i kandidata za vozače koji stupa na snagu sljedeći tjedan.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.