IDE MU

Zoran Mamić razbio slavnoga Diega Maradonu!

Foto: Večernji.hr
Zoran Mamić razbio slavnoga Diega Maradonu!
12.04.2018.
u 18:01
Zoran Mamić s vodećim Al Ainom dva kola prije kraja prvenstva ima četiri boda više od drugoplasirane Al Wahde i čini se kako mu naslov prvaka ne može pobjeći.
Pogledaj originalni članak

Bivši Dinamov Zoran Mamić sa svojim je Al Ainom iz Ujedinjenih Arapskih Emirata  ostvario plasman u polufinale tamošnjega President's kupa svladavši u četvrtfinalu drugoligaša Al Fujairah sa 4:2, no zanimljivije od ovoga rezultata je činjenica kako je Zoran u Emiratima skinuo jedan veliki skalp - slavnoga Diega Maradone

Naime, ponajbolji svjetski nogometaš svih vremena od prošle godine ponovno živi u Dubaiju i opet se primio trenerskoga posla nakon što je u sezoni 2011./2012. vodio tamošnji klub Al Wasl. Diego nije i nikada neće biti veliki trener, ali je svjetski nogometni brend i u Emiratima uživa veliku popularnost.

Zoran Mamić pak s vodećim Al Ainom dva kola prije kraja prvenstva ima četiri boda više od drugoplasirane Al Wahde i čini se kako mu naslov prvaka ne može pobjeći. A sljedećeg tjedna trebao bi potvrditi i prolazak u osminu finala azijske Lige prvaka. Zoran se načelno već dogovorio s čelnicima kluba za novi ugovor pa će ostati u Al Ainu i u sljedećoj sezoni.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

JO
josojole
11:42 13.04.2018.

Pa jednostavno radi dobro za ono što je plačen lijep pozdrav , asi moguče protiv Mamiča

JO
josojole
11:38 13.04.2018.

Sve čestitke Zokiju dobar strateg

DU
Deleted user
23:16 12.04.2018.

u cemu?..u covjece ne ljuti se?