Čestitao Mađarima

Zoran Mamić nakon povijesnog poraza: Ne živi se od onoga što je prošlo

Foto: Igor Kralj/Pixsell
Zoran Mamić nakon povijesnog poraza: Ne živi se od onoga što je prošlo
16.09.2020.
u 21:33
- Ferencvaros je igrao na način koji smo očekivali. Nije nas iznenadio - kazao je strateg Modrih
Pogledaj originalni članak

Nogometaši zagrebačkog Dinama prvi put u svojoj povijesti u Europi su ispali od nekog mađarskog kluba. Pobjedničku seriju Modrih prekinuo je Ferencvaroš, koji je večeras u Budimpešti slavio rezultatom 2:1.

Streteg Dinama Zoran Mamić čestitao je protivniku, a novinarima kazao sljedeće:

- Nažalost, trebamo se spustiti, vratiti u realnost i shvatiti da nismo uspjeli ući u playoff. Moramo uhvatiti formu za doigravanje Europske lige, pred nama su nove utakmice i sutra je novi dan. Ne živi se od onoga što je prošlo, nego onoga što dolazi ispred nas. Mi želimo u Europskoj ligi napraviti dobar rezultat i ispraviti ono što smo danas propustili - rekao je i tome dodao:

- Ferencvaros je igrao na način koji smo očekivali. Nije nas iznenadio. Naravno da u pripremi nismo očekivali da ćemo primiti gol u prvoj minuti, međutim znali smo koje su njihove jake strane. Jednostavno, Ferencvaroš je iskoristio svoje prilike, a mi svoje nismo.

Nakon primljenog gola u prvoj minuti smo se relativno brzo oporavili, uhvatili konce igre i izjednačili. Nakon toga smo se opet izgubili,  nismo bili pravi - rekao je Mamić.

Dinamo je ispadanjem iz Lige prvaka prebačen u posljednje kolo kvalifikacija za Europsku ligu gdje će biti nositelj. Protivnika će doznati nakon ždrijeba, no još se puno utakmica mora odigrati.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 32

DU
Deleted user
23:49 16.09.2020.

Danas popodne u novinama kazu da je dvojba gojak ili jakic, ok dvokba ko dvojba odlucis se za gojaka, legitimno i paf u prvoj akciji , gojak e isprati protivnika i primis gol u 2minuti Imas generalku protiv Hakduka i startas sa jakicem i pogodis, vezni red hajduka nije spojio dvije akcije Gojaka ubacis skluoe u splitu i promasi dva zicera, decko se ufurao da je zvijezda 10 u bih repki itd... a jakic gladan dokazivanja, ali sve ok, fulas imas poluvrijeme i zamijeni ih, ne ti zoki izvadis mayera koji je jedimi imao ideju i potez ??? I prebacis veterana Ademija u napad , i primis gol jer nema ademija tamo gdje jnace ihra (sad si utopio i gvardiola, pa ga ni bielsa nece uzeti.. ) E zoki zoki, izbio si sebi i burazu hrpu love

KO
korisnik70
22:34 16.09.2020.

Mamicu odlazi!

IN
inox14
07:59 17.09.2020.

Mamiću odlazi. Canjuga vrati se. Jurčića za trenera