POZNATA KAZNA

Žestoka kazna za trenera Cibalije koji je rasistički vrijeđao Soudanija

Foto: Davor Javorović/Pixsell
Cibalia Dinamo HNL Soudani
Foto: Davor Javorović/Pixsell
Cibalia Dinamo HNL Soudani
Foto: Davor Javorović/Pixsell
Cibalia Dinamo HNL Soudani
Foto: Davor Javorović/Pixsell
Cibalia Dinamo HNL Soudani
18.04.2018.
u 16:40
Zbog paljenja pirotehničkih naprava od strane pripadnika navijačke skupine Torcida, Hajduk je kažnjen novčanim iznosom od 15.000 kuna
Pogledaj originalni članak

Disciplinski sudac Hrvatski Telekom Prve lige Alan Klakočer donio je odluke o kaznama po prijavama službenih osoba s utakmica 29. kola HT Prve lige.

Kondicijski trener Cibalije Hrvoje Bradašić zbog vrijeđanja igrača Soudanija po završetku utakmice Cibalia - Dinamo, čime je počinio prekršaj iz članka 88. DP HNS-a, kažnjen je novčanom kaznom u iznosu od 15.000 kuna i zabranom obavljanja funkcije u trajanju od tri mjeseca. 

Kazna obuhvaća i zabranu pristupa klupi za pričuvne igrače, zabranu pristupa u svlačionice i službene prostorije kluba kao i prisustvovanje utakmicama u bilo kojoj funkciji u bilo kojem stupnju natjecanja HNS-a.

Isključeni igrači, Markus Pavić (Rudeš), Mato Grgić (Inter) i Dario Župarić (Rijeka) kažnjeni su s po jednom utakmicom zabrane igranja te novčanim kaznama: Pavić mora platiti 3.000 kuna  (isključen zbog dvije opomene), a Grgić (prekršaj na suparniku u izglednoj prilici za pogodak) i Župarić (dva žuta-drugo isključenje u prvenstvu)  iznos od po 4.000 kuna.

Zbog paljenja pirotehničkih naprava od strane pripadnika navijačke skupine Torcida na utakmici Inter - Hajduk, što predstavlja prekršaj iz članka 67. DP HNS-a, Hajduk je kažnjen novčanim iznosom od 15.000 kuna, a Inter kao organizator utakmice iznosom od 5.000 kuna.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

DH
dalibor.hren
16:59 18.04.2018.

Ako je prva kazna bila 1.000,00, druga 15.000,00, treća pitaj boga koliko, onda za isti prekršaj kazne mogu samo rasti.... Poštenjačine, sjetite se: Varteks je vraćen u zadnju ligu, a Hajduk je aboliran!? Do kada metar neće biti iste dužine za sve???

KA
Karloho
16:54 18.04.2018.

Nikakva vrijeđanja nisu dozvoljena i treba ih sankcionirati,ali trebalo bi kazniti i Soudanija jer je glasno i javno psovao na utakmici,sto je i sam priznao.

U1
ursus_1212
16:51 18.04.2018.

Nepošteno. I ja bih isto da mi opsuje majku.