FORMULA 1

VIDEO Zamalo tragedija, zapalio se Raikkonenov bolid, Finac se brzo spasio

Foto: Reuters/Pixsell
VIDEO Zamalo tragedija, zapalio se Raikkonenov bolid, Finac se brzo spasio
11.12.2020.
u 18:20
Drugi trening bio je prekinut deset minuta jer se zapalio bolid Finca Kimija Räikkönena (Alfa Romeo), koji je brzo ugašen. U suboto je na rasporedu još jedan trening i kvalifikacije, a u nedjelju utrka počinje u 14.10 sati
Pogledaj originalni članak

Finski vozač Valtteri Bottas (Mercedes) bio je najbrži u petak na drugom treningu uoči VN Abu Dhabija, posljednje utrke ove sezone Formule 1. No, to nije bilo najzanimljivije što se dogodilo.

Drugi trening bio je prekinut deset minuta jer se zapalio bolid Finca Kimija Räikkönena (Alfa Romeo), koji je brzo ugašen te se sa situacijom bolje nosio nego nedavno Francuz Romain Grosjean. Međutim, ovakvo često paljenje bolida je zabrinjavajuće. 

Detaljnije, Kimi se vozio stazom i odjednom je na stražnjem dijelu bolida buknula vatra. Požar se krenuo širiti prema prednjem dijelu, a Finac je jako brzo stao i pobjegao iz gorućeg vozila.

Da se vratimo na trening, Bottas je za dvije desetinke bio bolji od momčadskog kolege i svjetskog prvaka Britanca Lewisa Hamiltona, a treći je bio Nizozemac Max Verstappen (Red Bull), koji je bio najbrži na prvom treningu.

U subotu je na rasporedu još jedan trening i kvalifikacije, a u nedjelju utrka počinje u 14.10 sati.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

ZA
zagi101
12:41 12.12.2020.

baterije za hibridni pogon. eto vam vaša ekološka tehnologija opasna za vozača