Noge u zraku

Voditelj postao hit nakon urnebesne situacije usred emisije

Foto: Youtube Screenshot
Voditelj postao hit nakon urnebesne situacije usred emisije
08.11.2017.
u 11:06
Naginjao se na stolici te je ona pukla nakon čega je završio na podu.
Pogledaj originalni članak

Smiješan trenutak u kojem je u glavnoj ulozi bio radijski voditelj Vasilij Utkin (45) postao je hit u Rusiji. On se tijekom emisije naginjao na stolici te je ona pukla nakon čega je završio na podu.

Istovremeno, njegov kolega ponašao se kao da se ništa ne događa, a Utkin se uspio ustati tek uz pomoć drugog kolege koji je nakon pada ušao u studio.

 

Stolica je pod Utkinovom težinom popustila u trenutku dok je s kolegom raspravljao o moskovskom Lokomotivu čijeg je 70-godišnjeg trenera Jurija Semina nerijetko ismijavao. Nema sumnje kako se sada Semin slatko nasmijao ako je pogledao video.

- Dosad sam polomio petanestak stolica, no još mi se to nije dogodilo usred emisije - našalio se Utkin. 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.