INFARKTNA ZAVRŠNICA

VIDEO 'Vilo moja dalmatinska' pogledajte slavlje igrača Hajduka nakon pobjede

Foto: Screenshot Facebook
VIDEO 'Vilo moja dalmatinska' pogledajte slavlje igrača Hajduka nakon pobjede
21.11.2021.
u 19:40
Igrači, cijeli stožer i trener odmah su potrčali na teren sa zadnjim sudačkim zviždukom i započeli slavlje treće Hajdukove pobjede u nizu.
Pogledaj originalni članak

Prava nedjeljna poslastica. Riječi su to koje mogu opisati ono što se događalo na Rujevici u stotom Jadranskom derbiju.U infarktnoj završnici Hajduk je svladao Rijeku rezultatom 3-2! Pogodak je u 98. minuti zabio Mlakar.

Igrači, cijeli stožer i trener odmah su potrčali na teren sa zadnjim sudačkim zviždukom i započeli slavlje treće Hajdukove pobjede u nizu. 

Podsjetimo kako je izgledao tijek utakmice, prvo na kraju prvog poluvremena u 45. minuti zabija sjajni Marko Livaja i odvodi goste s prednosti na predah.

No, Rijeka ne posustaje oštro napada u drugome dijelu i već nakon 9 minuta siguran je najbolji strijelac HNL-a Josip Drmić koji vraća Rijeku u život.

Zatim slijedi drama s penalima. U 79. minuti neoprezno igranjeu obrani Hajduka nakon provjere u VAR sobi donosi Rijeci penal. S bijele točke bio je siguran Murić za 2-1 i preokret.

Samo četiri minute kasnije, ruka Princea u obrani Rijeke donosi penal gostima. Marko Livaja je miran i u 83. minuti postaje dvostruki strijelac.

Na kraju doslovno u zadnjim sekundama zabija Mlakar i donosi pobjedu Hajduku!

Hajduk je trenutno 4. na ljestvici s 28 bodova, jedan manje od trećeplasiranog Dinama, dva manje od Rijeke i tri manje od Osijeka koji je trenutno vodeći.

britanski mediji pišu

Raspada li se kraljevska obitelj? Problemi u odnosima se nižu, a teške dijagnoze omiljenih članova brinu fanove

Dvoje ljudi vodi tešku borbu, a u javnosti su uvijek nasmijani i dobro raspoloženi. Mašu svojim obožavateljima jednako kao što su im mahali kada su pucali od zdravlja i na stolu su im bila samo najfinija jela u najskupljim porculanskim tanjurima. Takvom životu sada se mogu samo nadati, a nadaju se i njihovi fanovi koji budno prate svaki njihov korak i zamišljaju kako bi im život bio bolji da su se rodili pod malo sretnijom zvijezdom. No barem je na ovom primjeru vidljivo da je ta sretnija zvijezda samo privid, a može nam biti i lekcija da uživamo u onom što imamo, ponajviše ako smo zdravi.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

Avatar bijeloanijebrašno
bijeloanijebrašno
07:40 22.11.2021.

Sretno ali i spretno i zasluženo.

Avatar matezanki13
matezanki13
13:19 22.11.2021.

korona do lita pa fešta; Službena potvrda: sljedeće ljeto, nakon dvije godine pauze, napokon se održava Ultra Europe u Splitu! Dolaze partijaneri iz 140 zemalja.

HR
hrvat123
06:55 22.11.2021.

docek i festa 3 dana i 3 noci na rivi a Split u plamenu od baklji jer ovo je ipak velika pobjeda i sa time su pokazali da ce definiotivno osvojit trece mjestou HNLu