HRVATSKA ZASTAVA

VIDEO Amerikanac otpjevao pjesmu koja je oduševila Livaju: Ne mogu vjerovati da ju nisam čuo

Foto: Instagram
Foto: Nova TV
Foto: Screenshot: Instagram
17.01.2023.
u 16:23
Stihove pjesme 'Hrvatska zastava', koju pjeva Ivan Mandić, najbolji igrač Hajduka stavio je na svoj Instagram. Justus Reid prethodno je postao poznat po tome što je na našem Supertalentu pjevao na hrvatskom.
Pogledaj originalni članak

Tijekom svakog velikog prvenstva, navijači u kockicama podršku hrvatskoj reprezentaciji iskazuju različitim prikladnim pjesmama. Navijački hitovi dobivaju ili gube na popularnosti tijekom godina, a jedan od najpopularnijih tijekom Svjetskom prvenstva u Kataru, čije su stihove nogometaši ispisivali na svojim profilima društvenih mreža, objavljen je još prije četiri godine. Sve je krenulo od Marka Livaje.

>> Nezahvalni navijači Reala ne žele da Modrić potpiše novi ugovor, otpisuju ga iz kluba

 

Stihove pjesme 'Hrvatska zastava', koju pjeva Ivan Mandić, najbolji igrač Hajduka stavio je na svoj Instagram. Proslavio je tako pogodak protiv Kanade u drugom kolu Mundijala. 

- Nije to obična tkanina,
Srce mi ko najveća planina,
Ponosa, uhvati me navala
Kad se zavijori iznad naših glava - napisao je Livaja tada.

- Bit ću zahvalan cijeli život Marku Livaji i onome tko mu je otkrio pjesmu, ona se ponovno rodila i neslužbeno sam Marka proglasio njenim kumom - rekao nam je sam pjevač Ivan Mandić u intervjuu u prosincu

Sada je navedenu pjesmu odlučio otpjevati i jedan glazbenik koji na Instagramu broji preko 50 tisuća pratitelja. Amerikanac Justus Reid prethodno je postao poznat po tome što je na našem Supertalentu pjevao na hrvatskom.

- Ne mogu vjerojvati da ju nisam čuo - napisao je uz objavljeni video. 

Reid je dosad skupio gotovo četiri tisuće lajkova, a na društvenoj mreži ima 56 tisuća followera. 

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.