podlegao ozljedama

Tragedija u Međimurju, 21-godišnji gimnastičar poginuo u prometnoj nesreći

Foto: Facebook: Gimnastički klub MZ Macan
Tragedija u Međimurju, 21-godišnji gimnastičar poginuo u prometnoj nesreći
22.07.2022.
u 18:23
Vozač (20) osobnog automobila čakovečkih registarskih oznaka s 1,76 promila alkohola u krvi izgubio kontrolu nad vozilom i sletio s ceste. Vozilo se nekoliko puta preokrenulo.
Pogledaj originalni članak

U četvrtak nešto iza 21 sat u naselju Zebanec Selo, došlo je do prometne nesreće u kojoj 20-godišnji vozač osobnog automobila čakovečkih registarskih oznaka s 1,76 promila alkohola u krvi izgubio kontrolu nad vozilom i sletio s ceste. Vozilo se nekoliko puta preokrenulo.

S vozačem je u vozilu bio i 21-godišnjak koji je nažalost preminuo u vozilu hitne pomoći prilikom prijevoza u Županijsku bolnicu Čakovec.

Tragično preminuli putnik bio je uspješni gimnastigač Antonio Vuk, član gimnastičkog kluba Marijan Zadravec Macan u Čakovcu.

Čakovečki klub se od svog člana oprostio objavom na službenom Facebook profilu.

- Dragi naš Antonio, hvala od srca za sve zajedničke sportske trenutke, za nesebično prijateljstvo, a najviše za bezbroj osmijeha i uspomena stvaranih godinama, a čuvanih vječno. Čuvaj nas od tamo gore. Tvoj Gym Team - napisali su.

Vozač je prevezen u bolnici privatnim vozilom, a u nesreći mu nisu zabilježene ozljede.

Zbog počinjenja kaznenog djela "Izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu", 20-godišnji vozač je uhićen i doveden u prostorije Policijske uprave međimurske.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.